Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Paolo Nutini - "Let Me Down Easy" - LIVE VIDEO (Abbey Road Studios)

Paolo Nutini promovează cel de-al doilea single de pe albumul "Caustic Love" printr-o înregistrare video realizată la Abbey Road Studios. Piesa "Let Me Down Easy", compusă de artistul scoțian și produsă de Dani Castelar, este prezentată într-un format live, ce transmite excelent pulsul versurilor și liniei melodice.
Paolo Nutini

Paolo Nutini / Foto: Karen Lumley

Paolo Nutini continuă promovarea noului album "Caustic Love" prin lansarea cliplului "Let Me Down Easy", înregistrat într-unul din legendarele studiouri Abbey Road. Piesa, ce poate fi ascultată mai jos, este cel de-al doilea extras după "Scream" (Funk My Life Up), hit denumit de Zane Lowe de la BBC Radio 1 "Hottest Record in the World".

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani, "Caustic Love", a apărut pe piață pe 14 aprilie, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Materialul s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 - ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker - încoace.”

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

În iulie 2012, Paolo Nutini a cântat în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra alături de trupe precum Duran Duran, Snow Patrol și Stereophonics.

Paolo Nutini - "Let Me Down Easy" - LIVE VIDEO (Abbey Road Studios)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Jackson, imitat pe primul album postum - subiect de proces

Un fan al lui Michael Jackson i-a dat în judecată pe cei care dețin drepturile de autor asupra primului album...

Închide