Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

ONE a lansat un nou single, "Superstare" - AUDIO

Trupa One a lansat cel de-al 4-lea single din carieră, "Superstare". Piesa este compusă special pentru sezonul de vară.

One (foto: Alex Borundel)

"Este o piesă de vară pe care și-o cântă doi îndrăgostiți. E vară, e vacanță, mergem la mare și avem o ‘Superstare’! Noul nostru single este unul pozitiv și optimist, care o să vă stârnească cheful de distracție, iubire și de plajă", au spus Criss si Vlad.

Piesa "Superstare" reprezintă prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusă de Ionut Vasilache, Marius Moga și Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de Adda, What’s Up și Shift. Criss si Vlad vor pleca într-o vacanță în Grecia, unde vor filma și un videoclip pentru noul single "Superstare".

Trupa ONE a luat naștere anul trecut în luna mai, iar de atunci, Criss si Vlad au lansat un albumul de debut "Aprinde un vis". De pe acest disc au fost extrase trei single-uri: “Un nou inceput”, “Till the end of time” si “Run for love”, trupa lansând, de asemenea, și două videoclipuri. Mai mult decat atât, cei doi artisti au fost deja în primul lor turneu în Ardeal, susținând concerte în cinci orașe.

Membrii ONE celebreaza dragostea în fiecare clipă, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii despre iubire. Criss și Vlad sunt împreună de mai bine de 2 ani și își petrec împreună aproape fiecare zi, la repetiții sau la școala TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Vlad este student în anul 1 la UNATC și în Modulul 2 la TV&Film Academy by Ruxandra Ion, iar Criss trece în ultimul an al Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, secția Actorie, și urmează, de asemenea, cursurile TV&Film Academy.

ONE - "Superstare" - AUDIO

Citește mai multe despre Criss & Vlad (Trupa ONE)Lala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant - "Little Maggie", live în premieră la Glastonbury - VIDEO

Robert Plant a interpretat în premieră piesa "Little Maggie" pe scena festivalului Glastonbury. Melodia este extrasă de pe noul album...

Închide