Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Noora Noor a anulat mai multe concerte, inclusiv cel din România

Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor, regina soul a Norvegiei, a anulat mai multe concerte programate vara aceasta, inclusiv cel de la București. Artista ar fi trebuit să concerteze în premieră în România pe 29 iunie, în cadrul evenimentului WonderDay de la Palatul Mogoșoaia.

Noora Noor

Cu mare regret, organizatorii informează fanii Noorei Noor din România că în urma unor probleme neprevăzute de sănătate, artista este nevoită să anuleze mai multe concerte programate vara aceasta, printre care și apariția din cadrul WonderDay din data de 29 iunie. În prezent, Noora este spitalizată, problemele de sănătate obligând-o la repaus complet, departe de scenă, pentru următoarele câteva săptămâni. Concertul de la București nu va fi singurul anulat, turneul artistei urmând a fi înterupt până la posibilitatea reluării cântărilor.

"Îmi pare foarte rău că problemele de sănătate pe care le am la acest moment mă împiedică să mai ajung la WonderDay. Așteptam cu nerăbdare să concertez aici, mai ales că acest show ar fi fost prima mea apariție live în România! Îmi doresc din tot sufletul să ajung în România odată ce mă voi fi recuperat și îmi cer scuze tuturor fanilor care planificau să mă vadă live în acest an. Sper să ne vedem curând! Cu dragoste, Noora Noor!", a declarat artista.

WonderDay se va desfășura fără alte modificări de program, pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.. Evenimentul-concept îi are în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah și Asaf Avidan, care va încheia seara cu un concert acustic special.

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului și online la prețul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniați de cel puțin un adult.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Noora Noor
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias - "Bailando (English Version)" - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias dansează pe ritmuri latino în noul videoclip "Bailando (English Version)". După succesul înregistrat cu versiunea spaniolă a piesei,...

Închide