Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Nicole Cherry - "Vara mea" - VIDEOCLIP

Nicole Cherry a lansat un videoclip vesel și plin de culoare pentru piesa "Vara mea". Clipul a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea în regia lui Alex Ceaușu.

Nicole Cherry - ”Vara mea” (foto: Silviu Săndulescu)

"Este o piesă de vară, despre vară, care sper să placă tuturor! Îmi doresc să aibă cel puțin la fel de mult succes ca și ‘Memories’, single-ul meu de debut", a spus Nicole.

Noul single este produs în colaborare cu HaHaHa Production, iar filmările clipului, în regia lui Alex Ceaușu, au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, de dimineață până noaptea târziu. Ținutele purtate de Nicole Cherry au fost asigurate de Magda Mohamed, de machiaj s-a ocupat Romelia Pelin, iar coafurile trăsnite ale tinerei cântărețe au fost realizate de Livia Berceanu.

Nicole realizează în videoclip o coregrafie ingenioasă, creata de dansatorii săi, Little Aurica, AliB si Ionut Tanase, unul dintre câștigătorii emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe lângă zeci de tineri dansatori, de la Performance Dance Studio, artistei i-au fost alături la filmări și mulți colegi de breaslă cu experiență, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Neylini, Giulia ți Skizzo Skillz.

"Ne-am distrat foarte tare împreună. Le mulțumesc că au fost alături de mine într-o zi atât de importantă în viața mea", a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry – "Vara mea" - VIDEOCLIP

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ un an, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

"Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea", crede Nicole.

"Cireșica", așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului "Dinu Lipatti" din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o "Adele de România".

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fun. - "Harsh Light", piesă nouă live la Jimmy Fallon - VIDEO

Fun., trupa indie care în 2012 lansa hitul "We Are Young", a revenit cu prima compoziție nouă după o pauză...

Închide