Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, "Pills N Potions"

Nicki Minaj a dezvăluit videoclipul noului single "Pills N Potions", o piesă ce anunță o schimbare de sound. Melodia este extrasă de pe cel de-al treilea album al artistei, "The Pink Print".
Nicki Minaj -

Nicki Minaj - "Pills N Potions" (secvență videoclip)

"Pills N Potions" îi permite lui Nicki Minaj să-și dezvăluie latura vulnerabilă, ceva neobișnuit pentru artista recunoscută pentru piesele sale gândite în general pentru ringul de dans. Noul single vorbește despre "nerăbdare", "trădare" și "iubire", fiind un indiciu cu privire la sound-ul următorului disc. Pentru această baladă, Minaj a colaborat cu Dr Luke, producător asociat cu nume sonore din industria pop: Katy Perry, Britney Spears, Miley Cyrus.

"Pills N Potions" va fi inclus pe cel de-al treilea album Nicki Minaj, ce se va numi "The Pink Print". Discul va apărea pe piață la sfârșitul anului 2014.

Nicki Minaj - "Pills N Potions" - VIDEOCLIP

Nicki Minaj s-a remarcat în industria muzicală prin capacitatea sa de a clădi un imperiu, după modelul rapperilor Diddy și Jay-Z, ce se mențin pe primele locuri. Onika Tanya Maraj (numele real al lui Nicki Minaj) provine dintr-o familie săracă și dezbinată, cu un tată dependent de alcool și droguri. Copilăria și adolescența au determinat-o pe Onika Tanya Maraj să aibă o ambiție de nezdruncinat. Astfel, s-a născut personajul Nicki Minaj, o prezență plină de forță, lipsită de inhibiții, care a șocat prin costumații și apariții live. Artista a transformat numele Nicki Minaj într-un adevărat brand, iar de aici a început construcția unui imperiu.

Nicki Minaj este una dintre cele mai căutate femei rapper ,atât de către alți artiști pentru colaborări, cât și de către marile companii. În 2013, artista și-a asociat imaginea cu Mac, OPI și Pepsi. De asemenea, a lansat o gamă de parfumuri, a fost jurat la American Idol, a lansat o colecție de haine și a fost imaginea unei mărci de vin împreună cu Myx Fusion Moscato.

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cheryl Cole - "Crazy Stupid Love" ft. Tinie Tempah - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a lansat videoclipul noului single "Crazy Stupid Love". Piesa este o colaborare cu rapperul britanic Tinie Tempah, fiind...

Închide