Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Mossano și Ami - "I promise you" - VIDEOCLIP

Mossano si Ami au lansat videoclipul piesei "I promise you", melodie care răsună deja în difuzoarele radiourilor și în boxele cluburilor.

Mossano și Ami - ”I Promise You” (secvență videoclip)

După "Indianotech" și "Zingarinho", "I promise you" continuă seria hiturilor lansate de Mossano și compuse în studiourile DAV7. Piesa lansată în urmă cu câteva luni se bucură de un succes remarcabil și a cucerit topurile muzicale din Romaânia.

“Piesa ‘I promise you’ a fost compusă anul trecut de Adi Colceru, producătorul meu, și chiar am introdus-o în programul meu de concerte, unde a fost foarte bine primită. Anul acesta însă parcă a explodat, iar cererile din partea fanilor pentru lansarea unui videoclip au început să fie din ce în ce mai dese. Așadar am filmat clipul și dacă tot a venit vara, ce loc mai reprezentativ puteam alege decât marea, un apus de soare și un lan de grau?”, a spus Ami.

O coproductie Cat Music si MediaPro Music, videoclipul, regizat de Florin Botea, este filmat pe litoralul Mării Negre, pe parcursul a două zile, atât la rasaritul soarelui, cât și la apus. Dacă Mossano este cel care surprinde prin jocurile pe care le face, Ami ne dezvăluie latura sa romantică și plină de sensibilitate. De machiajul si coafura artistei s-a ocupat Alex Ifimov, iar ținuta sa a fost asigurată de Anca Staruiala.

Cu o experiență de peste zece ani în muzică, Mossano își începe cariera ca DJ rezident, iar succesul îl cunoaște odată cu lansarea hitului "Indianotech", piesa care a ocupat primele poziții ale topurilor de specialitate în România, Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria.

Ami a cunoscut celebritatea odată cu single-ul său de debut, “Trumpet lights”. În 2013, Ami a ajuns în topuri cu piesa “Otra vez” și single-ul “Deja vu”, interpretat împreună cu Grasu XXL.

Mossano și Ami - "I promise you" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre AMI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Europe concertează la București în noiembrie

Europe, cea mai îndrăgită trupă rock din Suedia, revine anul acesta în România. Formația va concerta pe 17 noiembrie 2014...

Închide