Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moonlight Breakfast completează distribuția WonderDay

Trupa din zona soul-jazz-electro, Moonlight Breakfast completează evenimentului WonderDay de pe 29 iunie de la Mogoșoaia.

Publicat

pe

Moonlight Breakfast în deschiderea concertului Selah Sue pe 22 septembrie 2013

Bazooka, Christie, Adita și Printzu se alătură unor artiști internaționali precum Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor sau Tape Five. Wonder Day este un festival de o zi, dar o zi a minunilor, care se va desfășura pe domeniul Palatului Mogoșoaia. Recent, organizatorul Amphitrion a anunțat intrarea liberă pentru copiii cu vârste sub 12 ani, însoțiți de adulți posesori de bilete. Evenimentul este așteptat pe 29 iunie 2014.

Cu apariții rare pe scenele bucureștene, Moonlight Breakfast va concerta în cadrul Wonder Day. Din 2013, cei patru membri ai trupei au ales să se mute în Viena, revenind în țară pentru diverse concerte.

Formația este apreciată pentru soundul bine conturat, un “retroelectro” - după cum îl descriu cei 4 membri. Moonlight Breakfast și-a obținut notorietatea și dincolo de granițele țării. Povestea lor a început odată cu concertul din deschiderea show-ului Jamiroquai de la Mamaia, din vara lui 2011. Tot în acel sezon trupa a participat la două festivaluri: Summer Well (Romania) și Spirit of Burgas (Bulgaria). Moonlight Breakfast a mai deschis concertele Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek și Daddy G (Massive Attack). Vocea distinctivă a solistei Christie precum și pachetul instrumental definesc muzica trupei, care e nu doar recognoscibilă, ci și apreciată de ascultători.

Primul album al trupei, intitulat "Shout", a fost lansat în cadrul unui concert cu peste 3000 de spectatori, cifra impresionantă pentru o trupă debutantă. În 2013, o versiune digitală a albumului a fost lansată pe plan internațional, piese ca „Still”, „Shout”,"Play","Hello","No More", "Hard Times", "Champagne", "Carry Me", "Silent Disco", “My Baby” fiind difuzate de posturi de radio din Europa. De altfel, SuperFly FM, un cunoscut post de radio din Austria, a inclus "Shout" în rândul celor mai bune albume ale anului. Din CV-ul Moonlight Breakfast fac parte și participările la festivalurile internaționale Vienna International Dance Festival Impulstanz 2013 (Austria), United Islands Festival 2013 (Cehia) și Open Jazz Fest 2013 (Slovacia).

Biletele la WonderDay sunt disponibile inclusiv online, puteți cumpăra urmând linkul de mai jos. Prețurile sunt următoarele:

  • Regular: 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Urmăriți videoclipul Moonlight Breakfast - "Shout"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=b-_GoGSprms]

Trending