Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Mihai Chițu (Vocea României) - "Tot ce vreau" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, "Tot ce vreau". Piesa marchează prima colaborare a artistului cu Pacha Man. În videoclip apar Horia Brenciu și Xonia.

Mihai Chițu - ”Tot ce vreau” feat. Pacha Man

După piesa "Mai mult ca ieri", lansată la doar 2 luni de la câștigarea concursului Vocea României, Mihai Chițu revine cu un nou single. Piesa se numește "Tot ce vreau" și este lansată în colaborare cu Pacha Man.

Pentru videoclip, artistul a filmat în mai multe locații din București, având-o ca parteneră de platou pe Xonia, ce a colaborat recent cu J Balvin pentru hitul "I Want cha". În clipul "Tot ce vreau", artista joacă rolul iubitei, melodia vorbind despre o poveste de dragoste cu suișuri și corâșuri.

Mihai Chițu lucrează momentan la albumul de debut, ce va fi lansat în această toamnă. În curând artistul va lansa pe Facebook o serie de live-uri înregistrate special pentru fanii săi.

Mihai Chițu a concurat la Vocea României în echipa lui Horia Brenciu. Înaintea finalei, acesta mărturisea că în cadrul concursului a învățat să interpreteze piesa și nu doar să o cânte. Pe 26 decembrie, seara marii decizii, artistul a interpretat trei piese: "O Sole Mio" (în duet cu Horia Brenciu), Caruso (Lara Fabian) și un mix din repertoriul Corinei Chiriac. Preferat de public în trei ediții live, acesta s-a impus în fața finaliștilor din celelalte echipe: Adrian Nour (echipa Smiley), Marius Marin (echipa Loredanei) și Sânziana (echipa Moga), câștigând premiul în valoare de 100.000 de euro.

"Am venit la fiecare preselecție a acestui show, de la primul sezon. Am plecat acasă la primul, am plecat acasă și la al doilea. Pe al treilea l-am câștigat. Vă mulțumesc din suflet și din inimă că ați avut răbdare cu noi toți de aici. Câteodată am fost mai stângaci, câteodată am făcut ce ne-ați cerut. Mulțumesc Vocea României, mulțumesc tuturor celor care m-au votat și ne-au votat. Înseamnă că ați stat în fața televizoarelor și v-a plăcut ceea ce-ați văzut și vă mulțumesc din suflet și din inimă pentru aceste momente. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă! Vă mulțumesc din suflet!", a declarat Mihai Chițu în postura de câștigător.

Mihai Chițu - "Tot ce vreau" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Horia BrenciuMihai ChițuPacha Man
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Me High (Ex-Sunrise Inc) feat. Alina Anca - "Yesterday" - VIDEOCLIP

Fostul component al Sunrise Inc, Mihai Toader (Me High), a lansat single-ul "Yesterday", al doilea din cariera solo. Piesa este...

Închide