Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Me High (Ex-Sunrise Inc) feat. Alina Anca - "Yesterday" - VIDEOCLIP

Fostul component al Sunrise Inc, Mihai Toader (Me High), a lansat single-ul "Yesterday", al doilea din cariera solo. Piesa este un featuring cu Alina Anca, iar videoclipul este realizat chiar de către artist.

Me High feat. Alina Anca - "Yesterday" (foto: Andreea Marchidan)

Single-ul "Yesterday" cu versuri în limba engleză este compus de către Mihai, pe numele de scenă Me High și Cristi (UnderVibe), iar videoclipul regizat de catre artist și Alex diZe este filmat în mai multe locații din București, pe parcursul a două zile.

"E o piesă dance, cu influențe pop, și va beneficia de o dublă lansare, una aici, în România, și cealaltă în Sri Lanka. Este primul single pentru care m-am ocupat, aproape în totalitate, de realizarea videoclipului, de la alegerea locațiilor, figurației, materialelor necesare și pana la cele peste 80 de ore de montaj. A fost o muncă titanică. Am filmat 2 zile, la rând, prin Centrul Vechi, în zona podului Basarab și pe insula din Lacul Morii", povestește Me High.

Frumoasa poveste de dragoste din versurile piesei "Yesterday" este transpusă prin cadre romantice filmate de la răsăritul soarelui și până la apus.

"Am încercat să fac un clip cu o poveste reală, deși mi-a fost foarte greu să înglobez atâtea detalii în 3:20 de minute și în care personajele să își joace pe bune rolul. Săraca Emilia, iubita mea din videoclip, s-a smucit atât de tare în lanțuri, încât s-a ales cu niște vânătăi de toată frumusețea. Cel mai haios moment a fost pe insulă, când am dat drumul la fumigene și toți cei care intrau mereu în cadru s-au împrăștiat imediat, din cauza fumului dens", adaugă Me High.

După featuringul cu Alina Anca, Me High pregătește o piesă în colaborare cu echipa M18, din Sri Lanka.

Me High feat. Alina Anca - "Yesterday" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Me High
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem și Sia Furler, pe coloana sonoară a filmului "The Equalizer" - TRAILER

Eminem a colaborat cu Sia Furler pentru soundtrack-ul filmului de acțiune "The Equalizer". Pelicula, ce va debuta în cinematografe în...

Închide