Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Me High (Ex-Sunrise Inc) feat. Alina Anca - "Yesterday" - VIDEOCLIP

Fostul component al Sunrise Inc, Mihai Toader (Me High), a lansat single-ul "Yesterday", al doilea din cariera solo. Piesa este un featuring cu Alina Anca, iar videoclipul este realizat chiar de către artist.

Publicat

pe

Me High feat. Alina Anca - "Yesterday" │ FOTO: Andreea Marchidan

Single-ul "Yesterday" cu versuri în limba engleză este compus de către Mihai, pe numele de scenă Me High și Cristi (UnderVibe), iar videoclipul regizat de catre artist și Alex diZe este filmat în mai multe locații din București, pe parcursul a două zile.

"E o piesă dance, cu influențe pop, și va beneficia de o dublă lansare, una aici, în România, și cealaltă în Sri Lanka. Este primul single pentru care m-am ocupat, aproape în totalitate, de realizarea videoclipului, de la alegerea locațiilor, figurației, materialelor necesare și pana la cele peste 80 de ore de montaj. A fost o muncă titanică. Am filmat 2 zile, la rând, prin Centrul Vechi, în zona podului Basarab și pe insula din Lacul Morii", povestește Me High.

Frumoasa poveste de dragoste din versurile piesei "Yesterday" este transpusă prin cadre romantice filmate de la răsăritul soarelui și până la apus.

"Am încercat să fac un clip cu o poveste reală, deși mi-a fost foarte greu să înglobez atâtea detalii în 3:20 de minute și în care personajele să își joace pe bune rolul. Săraca Emilia, iubita mea din videoclip, s-a smucit atât de tare în lanțuri, încât s-a ales cu niște vânătăi de toată frumusețea. Cel mai haios moment a fost pe insulă, când am dat drumul la fumigene și toți cei care intrau mereu în cadru s-au împrăștiat imediat, din cauza fumului dens", adaugă Me High.

După featuringul cu Alina Anca, Me High pregătește o piesă în colaborare cu echipa M18, din Sri Lanka.

Me High feat. Alina Anca - "Yesterday" - VIDEOCLIP

Trending