Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maroon 5 - "Maps", primul single de pe noul album "V" - AUDIO

Maroon 5 a lansat primul extras de pe albumul"V". Piesa se numește "Maps" și este compusă de Adam Levine, Benny Blanco, Max Martin, Shellback și Ryan Tedder. Ascultă noul single Maroon 5 în articol.

Publicat

pe

Maroon 5
Maroon 5

Maroon 5 va reintra vara aceasta în circuitul concertistic. Trupa a anunțat recent lansarea unui nou album, pe care îl vor promova printr-un turneu mondial.

Cel de-al 5-lea disc Maroon 5 se numește "V" și va apărea pe piață toamna aceasta, pe 2 septembrie. Noul material vine la doi ani distanță de la LP-ul "Overexposed", lansat în 2012, acesta fiind primul album ce va fi lansat sub egida casei de discuri Interscope Records.

"V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Primul extras al noului material "V" se numește "Maps" și poate fi ascultat mai jos. Trupa va anunța în curând datele turneului mondial pe care îl va susține cu sprijinul Live Nation.

Maroon 5 - "Maps"

Solistul trupei Maroon 5Adam Levine, este antrenor în juriul emisiunii The Voice USA de 6 sezoane încoace. Noii săi colegi-antrenori în cel de-al 7-lea sezon al concursului vor fi Pharrell Williams și Gwen Stefani. Ultima confirmare a venit din partea solistei No Doubt, care a postat pe Instagram o poză ce răspundea afirmativ speculațiilor din ultima vreme: ”E adevărat @NBC The voice”. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către Christina Aguilera, ce se va reîntoarce în juriu începând cu sezonul 8: "Mă bucur mult că te-ai alăturat echipei The Voice. Bine ai venit în familia noastră de nebuni!", a transmis Christina pe Tweeter.

Trending