Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Lucia a lansat o piesă nouă, "Beethoven" - AUDIO

Lucia a lansat un nou single, intitulat "Beethoven". Piesa ar putea fi inclusă pe albumul de debut al artistei, la care încă se lucrează.
Lucia

Lucia (foto: Daragiu)

După o vară petrecută în Los Angeles, în studioul de înregistrări, Lucia a revenit în țară cu forțe proaspete și piese noi. Până la finalizarea albumului de debut și dezvăluirea primelor detalii legate de compoziții, producție și colaborări, tânăra artistă promovează un nou single, intitulat "Beethoven". Piesa este compusă de Lucia și Marius Moise și produsă de Lukone.

""Beethoven" este o piesă despre încercarea constantă de a impresiona pe cineva, dar nicio idee nu pare bună. Povestea din spatele piesei este una amuzantă: Marius, partenerul meu de compus, și cu mine ascultam instrumentalul și încercam să găsim o linie de voce. Între timp, el "zdrăngănea" la pian, apăsând niște clape care sunau îngrozitor! Primul lucru pe care l-am spus a fost "Frate, nu esti Beethoven, nu poți să cânți așa!"! Inițial am râs, dar după aia "I am no Beethoven" a început să sune ca o idee bună de vers și de acolo am început să scriem piesa." - Lucia

În ultima perioadă, Lucia a mai lansat un cover după una dintre piesele ei preferate de la Tom Odell (“Hold Me”), precum și piesele compuse de ea și Marius Moise - “Make Up Song” si “Days”.

Versuri "Beethoven" - Lucia

How do I start explaining?
All these words on the tip of my tongue
And they have never felt so wrong
It’s harder than ever
To outsmart this stupid love

But I must find a way to express this
I must find a way to be yours
I must find a way to impress you
When you have seen them all

I am no Beethoven to write you a concert
And no Picasso to paint you a portrait
I am no Shakespeare to write you a sonnet
I’m just me and this song is for you

Here’s what I do for a livingI write songs for broken hearts
And though this music feels so right
It’s harder than ever
To outsmart this stupid love

But I must find a way to express this
I must find a way to be yours
I must find a way to impress you
When you have seen them all

I am no Beethoven to write you a concert
And no Picasso to paint you a portrait
I am no Shakespeare to write you a sonnet
I’m just me and this song is for you

Lucia - "Beethoven" - AUDIO

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Silence", un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus "fata cu coverul", așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well.

Videoclipul piesei "Silence" a strâns până în prezent aproape 9 milioane de vizualizari pe YouTube, aducându-i în continuare Luciei noi fani atât din țară, cât și de peste hotare.

Citește mai multe despre Lucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertul Tori Amos

Tori Amos revine la București după 7 ani de la primul său concert în România. Evenimentul va avea loc pe...

Închide