Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Linkin Park - "Until It's Gone" - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album "The Hunting Party". Piesa "Until It's Gone", denumită ”imn de rock și goth cu greutate”, a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, primind la scurtă vreme aprecieri din partea criticilor de profil.

Publicat

pe

Linkin Park - "Until It's Gone" (secvență videoclip)
Linkin Park - "Until It's Gone" (secvență videoclip)

"Until It's Gone" aduce fanilor Linkin Park influențele noi de sound pe care trupa le-a promis în interviurile de promovare a noului album. Feedback-ul primit până acum este unul foarte bun. Versatilitatea vocală a lui Chester Bennington îmbinată cu părțile lente, atmosferice ale piesei, i-au determinat pe critici să se declare încântați de această compoziție a trupei.

"The Hunting Party" este, conform declarațiilor trupei, unul dintre cele mai dure albume Linkin Park de până acum. Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, astfel intervenind schimbări de nuanță în privința sound-ului. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

"The Hunting Party" va fi lansat oficial pe 17 iunie 2014. De pe acest album au fost extrase deja 5 single-uri: "Guilty All the Same", "Until It's Gone", "Wastelands", "Rebellion" și "Final Masquerade".

Linkin Park - "Until It's Gone" - VIDEOCLIP

"The Hunting Party", cel de-al șaselea album Linkin Park, poate fi ascultat gratuit cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Discul a fost urcat pe iTunes, trupa invitându-și astfel fanii să guste sound-ul noilor compoziții.

Tracklist "The Hunting Party"

  1. Keys To The Kingdom
  2. All For Nothing (feat. Page Hamilton)
  3. Guilty All The Same (feat. Rakim)
  4. The Summoning
  5. War
  6. Wastelands
  7. Until It's Gone
  8. Rebellion (feat. Daron Malakian)
  9. Mark The Graves
  10. Drawbar (feat. Tom Morello)
  11. Final Masquerade
  12. A Line In The Sand

Trending