Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album Linkin Park - "The Hunting Party" - AUDIO

"The Hunting Party", cel de-al șaselea album Linkin Park, poate fi ascultat gratuit cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Discul a fost urcat pe iTunes, trupa invitându-și astfel fanii să guste sound-ul noilor compoziții. "The Hunting Party" este disponibil integral în articol.

Publicat

pe

Linkin Park - ”The Hunting Party” (cover artwork)

Linkin Park oferă fanilor șansa de a asculta noul album "The Hunting Party" cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Materialul este unul dintre cele mai agresive produse Linkin Park de până acum, fiind o reîntoarcere la un sound rock pronunțat.

Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

Chitaristul Brad Delson a ținut, de asemenea, să menționeze că noul disc are "mult, mult mai multă chitară" decât oricare alt material al trupei.

"Sunt foarte multe solo-uri de chitară pe album. Și dezvăluirea vine din partea cuiva care a fost citat spunând că le urăște", a declarat Brad Delson într-un interviu acordat Music Radar.

"The Hunting Party" va fi lansat oficial pe piață pe 17 iunie 2014. De pe acest album au fost extrase deja 5 single-uri: "Guilty All the Same", "Until It's Gone", "Wastelands", "Rebellion" și "Final Masquerade".

Tracklist "The Hunting Party" - Linkin Park

  1. Keys To The Kingdom
  2. All For Nothing (feat. Page Hamilton)
  3. Guilty All The Same (feat. Rakim)
  4. The Summoning
  5. War
  6. Wastelands
  7. Until It's Gone
  8. Rebellion (feat. Daron Malakian)
  9. Mark The Graves
  10. Drawbar (feat. Tom Morello)
  11. Final Masquerade
  12. A Line In The Sand

Linkin Park - "The Hunting Party" (album complet) - AUDIO

Trending