Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Lana Del Rey - "Ultraviolence" - PREVIEW ALBUM

Un preview al noului album Lana Del Rey, "Ultraviolence", a apărut recent pe internet. Primele 30 de secunde ale fiecărei piese incluse pe acest disc pot fi ascultate în articol. Lansarea oficială a albumului "Ultraviolence" este programată pentru data de 16 iunie.

Lana Del Rey

După "West Coast", "Shades Of Cool" și "Brooklyn Baby", lansate oficial de Lana Del Rey, fanii artistei se pot bucura de un preview al albumului "Ultraviolence". Un clip ce include fragmente ale tuturor pieselor incluse pe acest material a apărut recent online, oferind publicului șansa de a-și forma o părere cu privire la sound-ul discului,

"Ultraviolence" va apărea pe piață oficial pe 16 iunie 2014. Materialul include 11 piese în varianta standard și 3 melodii bonus. Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange". Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un "sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta".

"Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui", a declarat Lana Del Rey.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Tracklist "Ultraviolence" - Lana Del Rey:

 1. "Cruel World"
 2. "Ultraviolence"
 3. "Shades of Cool"
 4. "Brooklyn Baby"
 5. "West Coast"
 6. "Sad Girl"
 7. "Pretty When You Cry"
 8. "Money Power Glory"
 9. "Fucked My Way Up to the Top"
 10. "Old Money"
 11. "The Other Woman"

Bonus Tracks

 1. "Black Beauty"
 2. "Guns and Roses"
 3. "Florida Kilos"

Lana Del Rey - "Ultraviolence" - PREVIEW ALBUM

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Valentin Dinu (Românii au talent) și Anya - "Într-o zi" - VIDEOCLIP

Valentin Dinu și Anya au lansat videoclipul noului single "Într-o zi". Pentru Valentin Dinu, fost finalist al emisiunii "Românii au...

Închide