Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jennifer Lopez, live la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA de pe 12 iunie

Jennifer Lopez va cânta live imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 în cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei FIFA de pe 12 iunie. Deși săptămâna trecută se zvonea în presă că artista nu va mai urca pe scena din Brazilia, reprezentanții cântăreței latino au infirmat aceste informații, asigurând publicul că Jennifer Lopez nu ar rata pentru nimic în lume acest eveniment. Piesa "We Are One (Ole Ola)" se va auzi, așadar, live pe Arena de Sao Paulo.

Jennifer Lopez

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Urmărit atât de către microbiști, cât și de către iubitorii de adrenalină și divertisment, Cupa Mondială FIFA este o rampă de promovare excelentă pentru artiști și entertaineri.

Jennifer Lopez, ce interpretează alături de Pitbull și Claudia Leitte imnul FIFA 2014 "We Are One (Ole Ola)", nu putea lipsi, așadar, de la un astfel de eveniment. Deși săptămâna trecută se zvonea că artista nu va mai cânta imnul la ceremonia de deschidere din Brazilia, informațiile au fost dezmințite ulterior.

"Jennifer Lopez și-a dorit dintotdeauna să participe la Ceremonia de deschidere World Cup. Noi ne ocupăm de ceva timp de program și logistică. Orice alte informații contrare apărute în presă au fost premature. Jennifer nu vrea să-și dezamăgească fanii și iubitorii acestui sport. Va fi acolo", au declarat reprezentanții lui Jennifer Lopez în revista People.

Jennifer Lopez interpretează pentru prima oară imnul oficial FIFA World Cup, artista fiind extrem de entuziasmată de acest proiect.

"Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull și Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unității la nivel global, a competiției și a sportului." - Jennifer Lopez

"We Are One (Ole Ola)" este promovată printr-un videoclip ce împrumută din coloritul carnavalului de la Rio. Piesa este extrem de energică, în ton cu atmosfera evenimentului.

"We Are One (Ole Ola)" (Imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014) - VIDEOCLIP

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 are loc pe 12 iunie şi va fi transmisă de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro în direct de la ora 21.00.

Citește mai multe despre Jennifer LopezPitbull
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Jared Leto, mesaj pentru fanii din România înaintea concertului 30 Seconds To Mars

Solistul 30 Seconds To Mars, Jared leto, a transmis un mesaj fanilor din România înaintea concertului pe care îndrăgita trupă...

Închide