Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Iris despre "Allez Allez": "Am dorit să-i trezim un pic pe rockerii noștri"

Nelu Dumitrescu, fondatorul Iris, și Rafael, noul solist vocal al trupei, au discutat în cadrul unui interviu acordat Rock FM despre cel mai recent single, "Allez Allez". Criticați pentru versurile acestei melodii, membrii formației au încadrat-o la parodii, Dumitrescu adăugând că au vrut de fapt să-și trezească puțin fanii. Parodie sau nu, piesa ar putea beneficia în curând de alte versuri. Detalii în articol.

Publicat

pe

Nelu Dumitrescu și Rafael alături de Cristi Hrubaru

"Ce a fost în capul vostru de ați scos piesa asta?", a fost prima întrebare a lui Cristian Hrubaru, intrigat de alegerea versurilor.

"Nu a fost nimic în capul nostru, chiar nimic. Gol a fost", a râs Dumitrescu. "Am dorit să-i trezim un pic pe rockerii noștri, cei care mai sunt" a continuat el, explicând că piesa este o parodie.

Nelu Dumitrescu a povestit apoi despre procesul prin care s-a ajuns la textul piesei "Allez Allez". Acesta a mărturisit că melodia era gata încă din luna octombrie a anului trecut, la ea lucrând membrii Iris și Mihai Alexandru. Versurile au fost însă provizorii, compuse fără intenția de a fi lansate în această formă.

"Acesta nu a fost textul piesei. El a fost conceput pentru metrică, urmând ca mai apoi să-i facem text propriu-zis. A fost făcut la distracție, într-un moment mai de veselie. Și eu am spus: 'Sper că nu rămane textul ăsta, pentru că pe mine nu mă reprezintă și nu-l simt", a declarat Rafael.

Decizia de lansa, totuși, "Allez Allez" în forma actuală s-a luat în urma unui sondaj de opinie în cercul de prieteni al formației.

"Oamenii au ascultat și le-a plăcut. Au zis că este modernă, este tinerească și cu asta basta. Așa ne-au spus unii. Unii au spus că nu este Iris. Corect, nu este Iris, dar spune-mi care este Iris?", a spus Nelu Dumitrescu.

După discuția cu Cristi Hrubaru, cei doi au concluzionat că piesa ar putea fi relansată și cu alte versuri.

"Piesa aceasta există și cu alt text, dar trebuie să vobim cu Mihai Alexandru. Vom lua măsuri", a declarat Dumitrescu.

Trending