Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

IRIS merge înainte cu o parodie: "Allez Allez"

IRIS a lansat ca single melodia "Allez Allez". Asemănătoare unui imn microbist prin refren, piesa tratează o aparentă problemă de iubire. Recomandată de trupă drept o parodie, aceasta poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.
Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist

Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist │ FOTO: Gabi Boholt

IRIS a lansat noul single "Allez Allez" pe 21 iunie, fiind o compoziție a lui Mihai Alexandru. Asemănătoare unui imn microbist prin îndemnul din refren, piesa tratează prin versuri o aparentă problemă de iubire. Depășirea unei crizei de amor printr-un "Allez Allez" nu pare a se înscrie în tematica și linia muzicală cu care IRIS și-a obișnuit fanii. Discrepanța poate fi justificată prin declarația trupei, care recomandă "Allez Allez" drept parodie la situația scenei muzicale românești.

"IRIS revine in forta cu un nou single marca IRIS & Mihai Alexandru . ESTE O PARODIE !!!!!!!!!!!!! UN PROTEST LA CE SE INTAMPLA IN MUZICA ROMANEASCA IN ACESTI ANI !!!", anunță trupa pe Facebook.

Piesa a fost dezvăluită sub forma unui lyric video pe canalul youtube al producătorului și compozitorului Mihai Alexandru. Este posibil ca melodia să prindă mai mult la un segment de public tânăr, altul decât cel tradițional în cazul IRIS, iar parodia să fie percepută mai degrabă a hit văratic, "ca la 20 de ani". Dincolo de reacțiile unor fani critici din veghea gardă, piesa are toate ingredientele să readucă IRIS în playlisturile posturilor de radio, chiar în heavy rotation.

Cu prilejul audiției acestui prim single din 2014, Rafael demonstrează că este alegerea ideală ca solist pentru continuarea poveștii IRIS.

Ascultă melodia parodie IRIS - "Allez Allez"

Citește mai multe despre IrisRafael
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viitorul album Courteeners, prefațat de piesa "Summer" - AUDIO

Courteeners își vor lansa albumul "Concrete Love" pe 18 august 2014. Prima piesă prezentată fanilor se numește "Summer" și poate...

Închide