Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

IRIS merge înainte cu o parodie: "Allez Allez"

IRIS a lansat ca single melodia "Allez Allez". Asemănătoare unui imn microbist prin refren, piesa tratează o aparentă problemă de iubire. Recomandată de trupă drept o parodie, aceasta poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.
Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist

Trupa IRIS cu Rafael pe postul de vocalist │ FOTO: Gabi Boholt

IRIS a lansat noul single "Allez Allez" pe 21 iunie, fiind o compoziție a lui Mihai Alexandru. Asemănătoare unui imn microbist prin îndemnul din refren, piesa tratează prin versuri o aparentă problemă de iubire. Depășirea unei crizei de amor printr-un "Allez Allez" nu pare a se înscrie în tematica și linia muzicală cu care IRIS și-a obișnuit fanii. Discrepanța poate fi justificată prin declarația trupei, care recomandă "Allez Allez" drept parodie la situația scenei muzicale românești.

"IRIS revine in forta cu un nou single marca IRIS & Mihai Alexandru . ESTE O PARODIE !!!!!!!!!!!!! UN PROTEST LA CE SE INTAMPLA IN MUZICA ROMANEASCA IN ACESTI ANI !!!", anunță trupa pe Facebook.

Piesa a fost dezvăluită sub forma unui lyric video pe canalul youtube al producătorului și compozitorului Mihai Alexandru. Este posibil ca melodia să prindă mai mult la un segment de public tânăr, altul decât cel tradițional în cazul IRIS, iar parodia să fie percepută mai degrabă a hit văratic, "ca la 20 de ani". Dincolo de reacțiile unor fani critici din veghea gardă, piesa are toate ingredientele să readucă IRIS în playlisturile posturilor de radio, chiar în heavy rotation.

Cu prilejul audiției acestui prim single din 2014, Rafael demonstrează că este alegerea ideală ca solist pentru continuarea poveștii IRIS.

Ascultă melodia parodie IRIS - "Allez Allez"

Citește mai multe despre IrisRafael
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viitorul album Courteeners, prefațat de piesa "Summer" - AUDIO

Courteeners își vor lansa albumul "Concrete Love" pe 18 august 2014. Prima piesă prezentată fanilor se numește "Summer" și poate...

Închide