Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Imnul Liberty Parade 2014 - "Set me free" (Alexandra Stan și DJ Andi) - AUDIO

Dj Andi și Alexandra Stan au lansat imnul Liberty Parade 2014 – "Set me free". Ajuns la cea de-a 14-a ediție, Liberty Parade - cel mai mare eveniment dance din România - are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Ascultă imnul festivalului în articol.

Alexandra Stan

Piesa "Set me free", cântată de Dj Andi feat. Alexandra Stan, este o producție Fonogram Studios. Muzica este semnată de Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu și Mika Moupondo, iar textul de Mika Moupondo. Premiera melodiei a avut loc în cadrul emisiunii PatruLA 21, unde Alexandra Stan a mărturisit că este un fan înfocat al evenimentului.

"Mă simt foarte fericită că am putut face asta. Eu demult urmăream Liberty Parade, fiind din Constanța, vă dați seama: merg cu prietenii la Liberty de când aveam 18 ani. E un eveniment foarte special, cu o energie senzațională".

Vorbind despre colaborarea cu DJ Andi, Alexandra Stan a declarat că ideea de interpreta împreună această melodie a pornit de la sound-ul piesei, ce a cucerit-o pe artistă de la prima ascultare.

"Eu eram prin studio, de fapt mă dusesem să înregistrez noul meu single pe care îl voi lansa foarte curând și oamenii tocmai lucrau la piesa asta. Am auzit-o și le-am spus că neapărat trebuie să cânt eu piesa asta! Serios, am ascultat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât nu știu cum să-ți descriu.. eram toți pe pereți! O ascultam dată la maxim!!! Mie mi se pare foarte tare mesajul piesei, în ton 100% cu Liberty Parade: Set me free!", a povestit Alexandra.

Imnul Liberty Parade 2014 - "Set me free" (DJ Andi feat. Alexandra Stan) - AUDIO

Liberty Parade, eveniment produs de Radio 21 a strâns anul trecut aproape 80.000 de spectatori, ce au dansat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui. În 2014, Liberty Parade va avea un cu totul alt concept.

"Va fi un Liberty Parade special, va fi o altfel de scenă, va fi ceva inedit pentru România. Va fi o poveste. La propriu. Dau doar un indiciu: Game of Thrones", a dezvăluit DJ Andi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra StanDJ Andi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GOD și Bloodway cântă la METALHEAD Meeting 2014 bis

Trupele GOD și Bloodway completează afișul ediției de toamnă a METALHEAD Meeting 2014. Cele două trupe vor urca pe scenă...

Închide