Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

GOD și Bloodway cântă la METALHEAD Meeting 2014 bis

Trupele GOD și Bloodway completează afișul ediției de toamnă a METALHEAD Meeting 2014. Cele două trupe vor urca pe scenă alături de PARADISE LOST, Finntroll, Hatesphere, Profane Omen și Tiarra, pe 27 septembrie, la Arenele Romane din București.
God

God

God este cea mai veche trupă de barbarian folk metal din regiunea Moldovei și este printre puținele care se arată dornice de a celebra moștenirea și tradițiile strămoșilor ei. Fie inspirați de vitejia măreților daci, fie alimentați de spiritul voievozilor de altădată, muzica celor de la God zugrăvește în versuri tablouri de pe câmpul de luptă și comemorarează figuri istorice din timpuri de legendă.

Debutul entuziast, prestațiile merituoase și talentul s-au concretizat în scoaterea pe piață a 6 promo-uri și 5 albume. Ultimul EP, intitulat “Zal Mox” și realizat în primăvara acestui an, s-a bucurat de succes în cadrul turneelor întreprinse, precum și în mediul online.

GOD - Glia (Lyric Video 2014)

Bloodway s-a născut în iulie 2013, din dorința a trei muzicieni - Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghita (tobe) și Mihai Andrei (bass) de a combina experiența acumulată în trecut cu dorința de a-și depăși granițele expresivității artistice. Împreuna cu producătorul/inginerul de sunet Marius Costache, Bloodway au intrat în noiembrie 2013 în Next Dog Studio pentru a înregistra materialul de debut, intitulat "Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon" , care a fost scos pe piață sub forma de cd, de I, Voidhanger Records pe 27 Februarie 2014. Lansarea a fost acompaniată de primul concert al trupei, ce a avut loc în aceeași zi, în clubul Question Mark din București.

Elemente black, doom, avant-garde, death metal, progressive și psihedelic se îmbină armonios într-o poveste întunecată, a cărei personaj principal este o entitate ce călătorește prin lumi stranii, în dorința sa de a înțelege Universul. Bloodway va prezenta în cadrul METALHEAD Meeting 2014 Bis un show ce va conține integral discul de debut "Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon" plus 3 piese noi, dintre care 2 în premieră.

Bloodway - Free Ends (Videoclip 2014)

Bilete la Metalhead Meeting 2014 bis

Organizatorii oferă publicului o perioadă de presale, care se va încheia pe 1 iulie. Până la această dată, biletele pot fi cumpărate la prețurile de 65 lei Acces General și 80 de lei Golden Circle. Pentru fiecare categorie, au fost puse în vânzare câte 100 de bilete, la preț redus.

După data de 1 iulie, biletele vor avea următoarele prețuri:

  • 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
  • 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
  • 120 de lei AG si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BloodwayGod – The Barbarian Horde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați lansează videoclipul "Codrule, mărite domn" - TEASER

Subcarpați pregătește lansarea unui nou videoclip, pentru piesa "Codrule, mărite domn". Trupa a dezvăluit un teaser ce anunță lansarea clipului...

Închide