Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Enrique Iglesias - "Bailando (English Version)" - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias dansează pe ritmuri latino în noul videoclip "Bailando (English Version)". După succesul înregistrat cu versiunea spaniolă a piesei, artistul a revenit cu o variantă în limba engleză. Single-ul este lansat în colaborare cu jamaicanul Sean Paul și artiștii cubanezi Descemer Bueno și Gente De Zona.

Publicat

pe

Enrique Iglesias - "Bailando" (secvență videoclip)

Enrique Iglesias rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți artiști latino ai momentului, piesele în limba spaniolă având parte mereu de o atenție sporită din partea fanilor săi. După "El Perdedor", ce ajuns pe prima poziție în topurile de profil, "Bailando" a devenit noul hit al verii 2014. Lansat în versiune spaniolă în aprilie 2014, single-ul a ajuns cel de-al 26-lea Number One al lui Enrique Iglesias în Latin Airplay Chart, un record de necontestat în istoria acestui top.

Pentru a-și extinde promovarea dincolo de granițele latino, Enrique Iglesias a lansat și versiunea în limba engleză a piesei "Bailando". Melodia vine însoțită de un videoclip în regia lui Alejandro Perez filmat în Republica Dominicană, în care Enrique își exersează pașii de dans alături de o dansatoare profesionistă.

"Bailando" a fost lansat în aprilie 2014 și este inclus pe cel de-al 10 material discografic al artistului, intitulat "SEX + LOVE". Discul a apărut pe piață în martie, anul acesta, debutând pe prima poziție în US Latin Pop Albums (Billboard). Materialul include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Pentru acest album, Enrique Iglesias lucrează încă din vara lui 2012.

Albumul precedent lansat de Enrique Iglesias se numește "Euphoria" și a apărut pe piață în 2010. Materialul a inclus atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Pentru disc, artsitul latino a colaborat cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. "Euphoria" a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, albumul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

Enrique Iglesias - "Bailando" (English Version) ft. Sean Paul, Descemer Bueno, Gente De Zona

Enrique Iglesias - "Bailando" (Espanol) ft. Sean Paul, Descemer Bueno, Gente De Zona

Trending