Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Modificări de line-up la Electric Castle: DUB FX în locul lui DJ Rusko

DJ Rusko a fost nevoit să își anuleze participarea la Electric Castle din motive de sănătate. Un nou nume va completa programul festivalului de la Cluj: DUB FX, care va prezenta în premieră pentru România noul album. Până în prezent s-au vândut 15.000 de abonamente. Festivalul va demara joi dimineața la ora 10.00, găsiți detalii despre acces în articol.
DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012

DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012

Organizatorii celei de-a doua ediții a festivalului Electric Castle a anunțat modificări în line-up-ul celor 4 zile de festival. Concertul lui DJ Rusko nu va putea avea loc, artistul anunțând că nu va mai putea fi prezent din motive de sănătate. În timp foarte scurt organizatorii au confirmat un nume nou în line-up: DUB FX, care vine în fața fanilor din România în formula live cu cel mai recent album.

"Hello Romania, 

With regret I inform you that I am unable to play at this year’s Electric Caste Festival. Due to an unexpected health problem I will have to cancel my show at the festival along with several other shows following next week in Europe. I am very sorry I will have to miss my first visit to Romania and especially my show at Electric Castle... I hope I’ll have another chance at playing this festival next year."

a transmis DJ Rusko.

Slotul liber a fost acoperit rapid cu un nume iubit în România: DUB FX, care va aduce vine la Electric Castle albumul „Theory of Harmony” (2013). Pe numele real Benjamin Standford, acesta este un artist de origine australiană, care și-a început cariera prin momente stradale, a continuat ca membru al trupei  Twitch, iar odată cu debutul carierei solo s-a mutat în Europa, fiind azi un nume cunoscut la nivel mondial pe scena electro. „Semnatura” lui Dub FX este crearea unei experiente muzicale bogate, dezvoltand prin looping live propria sa interpretare în ritmuri hip hop, reggae și drum and bass.

"Chiar dacă e o veste neplacută, pentru ca ni l-am dorit foarte mult pe DJ Rusko in program, asemenea situatii pot aparea la un festival cu zeci de artisti invitati. Discuțiile și contractarea artiștilor se fac cu luni bune inainte de eveniment, dar ne asumam ca in toata aceasta perioada pot aparea situatii neprevazute, asa cum e cazul celei de fata. Il vom avea pe Rusko cap de afis in 2015, insa pentru a oferi o experienta cat mai placuta celor care vor veni la castel in acest week-end, am inceput imediat sa cautam un alt artist cu care sa ne putem mandri. Putem anunta astazi si o veste buna: line-up-ul Electric Castle se completeaza cu DUB FX", spune Teodor Negrea, directorul festivalului.

Dub FX 10/10/2008 'Love Someone'

Festivalul Electric Castle va debuta joi, 19 iunie, ora 10:00, când se va permite accesul în locația castelului. Programul va debuta la ora 11:00, la scena din Dance Garden, cu Input Selector, Padre si Slim Rocka. Pe scena principala startul va fi dat, la ora 18:00, de către Aria Urbană, seara culmând cu Die Antwoord și Wilkinson. Locația este în ultima fază a pregătirilor, fiind deja instalate toate cele 5 scene pe care vor concerta peste 130 de artiști.

Accesul la Festivalul Electric Castle

Accesul se va face prin 3 porți: o poarta pentru acces în camping, o poartă pentru cei care ajung cu cursa specială de autobuz pusa la dispoziție de către organizatori și o poartă pentru cei care ajung în Bontida cu mașina personală.

Vor exista trei zone de parking. Accesul în parcări costă 15 lei/intrare, tarif unic pe întreaga perioadă a staționării. Din Cluj, accesul la festival se poate face prin cursa specială care va pleca de la Cluj Arena începând de joi dimineața de la ora 10. Cursele vor circula non-stop pe traseul Cluj-Bonțida și retur.

Organizatorii reamintesc tuturor celor aproape 15 mii de spectatori care și-au achiziționat deja abonamente că nu este permisă intrarea în zona festivalului cu alcool și mâncare, acestea fiind disponibile la standurile special amenajate. Copiii sub 12 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însotiți de un adult.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DJ RuskoDub FX
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran a lansat 2 piese noi - "Affire Love" și "Bloodstream" - AUDIO

Ed Sheeran a dezvăluit două piese noi de pe albumul "X", programat pentru lansare pe 23 iunie. Ascultă Affire Love"...

Închide