Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ed Sheeran a lansat 2 piese noi - "Affire Love" și "Bloodstream" - AUDIO

Ed Sheeran a dezvăluit două piese noi de pe albumul "X", programat pentru lansare pe 23 iunie. Ascultă Affire Love" și "Bloodstream" în articol.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran promovează cu entuziasm noul album "X", ce se anunță a fi un nou Number One. După lansarea primului single - "Sing", o piesă produsă de Pharrell Williams și clasată pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie, Ed dezvăluie două noi compoziții. "Affire Love" și "Bloodstream" au fost urcate pe canalul de YouTube al artistului la distanță de o singură zi între ele, prevestind viitoare lansări de piese și în zilele ce rămân până la apariția pe piață a albumului "X".

În ce privește planurile sale de viitor, ce se extind dincolo de lansarea noului disc, artistul a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Daily Star că își dorește ca muzica lui să ajungă peste tot în lume.

"În fiecare an îmi stabilesc un obiectiv. Anul acesta scopul meu este să ajung mai departe. Vreau ca muzica mea să ajungă peste tot pe glob."

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran  și două premii la Brit Awards la categoriile "British Breakthrough Act" și "British Solo Male Artist".

Ed Sheeran - "Affire Love" - AUDIO

Ed Sheeran - "Bloodstream" - AUDIO

Tracklist "x" - Ed Sheeran

 1. One
 2. Mess
 3. Sing
 4. Don't
 5. Nina
 6. Photo
 7. Bloodstream
 8. Tenerife
 9. Runaway
 10. The Man
 11. Thinking Out Loud
 12. Afire Love

Deluxe Edition:

 1. Take It Back
 2. Even My Dad Does Sometimes
 3. Shirtsleeves
 4. I See Fire

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys - "Snap Out Of It" - VIDEOCLIP

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată fanele trupei Arctic Monkeys, ați putea găsi un răspuns urmărind noul videoclip "Snap Out...

Închide