Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Delia - A lu' Mamaia feat. Speak - VIDEOCLIP

Urmăriți videoclipul piesei "A lu' Mamaia" - imnul stațiunii estivale în 2014. Delia și Speak au filmat în Mamaia, primarul Radu Mazăre nelipsind din clip.
Delia și Speak - sesiune foto pentru lansarea imnului Mamaia 2014

Delia și Speak - sesiune foto pentru lansarea imnului Mamaia 2014 (foto: Dimitri Caceaune)

Imnul Mamaia 2014 se numește "A lu' Mamaia" fiind cântat de Delia feat. Speak. Colaborarea a fost pregătită în cadrul Ha Ha Ha Production, muzica fiind compusă de Smiley și Maxx Kissaru. Versurile piesei au fost puse pe rime de Smiley, Speak, DOC și Micu Dorian.

Videoclipul "A lu' Mamaia" a fost realizat de Evil Twin Studios, în regia lui Spike cu Tudor Panduru D.O.P., fiind o coproducșie Cat Music și Ha Ha Ha Production. Primarul Constanței - Radu Mazăre nu putea lipsi din videoclipul imnului oficial Mamaia 2014. Pe lângă primar, la filmări au participat trupa Deliei și Cabron. Înregistrările au avut loc în stațiunea Mamaia și au durat 2 zile.

Delia și Speak (2014)

Delia și Speak (2014) (Foto: Dimitri Caceaune)

"A fost fun la filmările clipului. Am stat 2 zile în Mamaia și pe lângă orele de filmat am și savurat stațiunea. Am cântat, am dansat, m-am simțit ca în tabără alături de prieteni și oameni frumoși. Abia aștept să vina luni să îl lansăm!", spunea Delia în așteptarea oficializării clipului.

"Mă bucur că am ajuns în etapa în care sunt cel mai nerăbdător! Acest proiect beneficiază de munca a câtorva zeci de oameni, toți super profesioniști și care au reușit să facă totul la un nivel superior. Abia aștept 2 iunie, să pot să vă arăt rezultatul final!", a continuat entuziasmat Speak.

VIDEOCLIP: Delia - A lu' Mamaia feat. Speak

Citește mai multe despre Delia MatacheSpeak
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tara și Sonny Flame fac POC! - VIDEOCLIP

Sonny Flame a colaborat cu cântăreața Tara pentru piesa acesteia, "Poc". Un videoclip provocator, filmat pe plajele Mării Negre, a...

Închide