Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

David Guetta - "Lovers On The Sun" ft. Sam Martin - TEASER VIDEOCLIP

David Guetta intră în sezonul de vară cu un nou single, intitulat "Lovers On The Sun". Piesa este coprodusă de Avicii și este promovată prin teaser-ul unui videoclip ce va fi lansat în curând.
David Guetta - ”Lovers On The Sun” (teaser videoclip)

David Guetta - ”Lovers On The Sun” (teaser videoclip)

DJ-ul francez David Guetta revine în atenția publicului cu o piesă ce candidează la titlul de hitul verii 2014. "Lovers On The Sun", lansat în colaborare cu Sam Martin, este un single coprodus de Avicii. Piesa este extrasă de pe EP-ul cu același nume, ce include colaborări cu Skylar Grey, Showtek și Kaz James.

Tracklist "Lovers On The Sun" - David Guetta:

  1. Lovers on the Sun (feat. Sam Martin)
  2. Blast Off
  3. Bad (feat. Vassy)
  4. Shot me Down (feat. Skylar Grey)

De pe noul EP, fanii au putut asculta colaborarea cu Skylar Grey, "Shot Me Down". Melodia este un cover după un clasic al anilor '60. Piesa originală "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" este compusă de Sonny Bono, fostul soț al lui Cher și se găsește pe albumul "The Sonny Side of Chér". Primul cover al piesei a fost realizat de  Nancy Sinatra în 1966, noua versiune devenind extrem de populară.

În toamna anului trecut, David Guetta și artistul american Mikky Ekko s-au implicat într-o campanie umanitară lansată de United Nations Foundation. Imnul proiectului "The World Needs More" este piesa "One Voice", compusă cu scopul de a atrage atenția publicului asupra unor probleme existente și de a strânge fonduri pentru cei care nu au o situație financiară foarte bună.

"Muzica are un impact foarte mare asupra oamenilor și are forța necesară de a-i aduce laolaltă, de a-i uni. Împreună ne putem folosi vocile pentru a aduce o schimbare în bine oamenilor nevoiași din întreaga lume. Sunt extrem de onorat să fac parte din această campanie. Dacă putem îmbunătăți situația actuală doar spunând care sunt lucrurile de care lumea are nevoie și putem strânge bani pentru a-i ajuta pe cei de la UN doar realizând un video, atunci wow. Chestia asta mi se pare incredibilă", declara David Guetta.

Lyric Video: David Guetta - "Lovers On The Sun" ft. Sam Martin

TEASER VIDEOCLIP: David Guetta - "Lovers On The Sun" ft. Sam Martin

Citește mai multe despre David Guetta
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa SABATON își va lansa noul album la București

Trupa suedeză de power-metal SABATON va reveni în concert la București pe 27 ianuarie 2015, prilej cu care va lansa...

Închide