Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Corina continuă seria videoclipurilor sexy cu "Autobronzant"

Urmărește noul videoclip sexy pentru singleul "Autobronzant" lansat de Corina. Piesa compusă de Studio 47 (Shift) și DeMoga Music vizează clasamentele muzicale comerciale ale verii 2014.
Corina promovând videoclipul Autobronzant

Corina promovând videoclipul Autobronzant

Corina se transformă într-o veritabilă bombă sexy în videoclipul piesei “Autobronzant”, vizând cucerirea topurile muzicale ale verii. După ce și-a etalat corpul într-o ședință foto pentru promovarea noului single, Corina continuă în aceeași manieră sexy și în videoclip. Poartă ținute sumare, afișează o imagine de “surfer princess” și se transformă într-o jucătoare sexy de rugby.

Coperta single-ului Corina - Autobronzant

Coperta single-ului Corina - Autobronzant

Videoclipul surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul mării. Imaginile colorate și vesele redau energia incredibilă a plajelor braziliene. Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat și pentru o schimbare de look, uimindu-și fanii cu părul lung, blond, cu șuvițe deschise de soare și ondulate de apa sărată a mării.

Poze sexy cu Corina pentru promovarea single-ului "Autobronzant"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Această prezentare necesită JavaScript.

Clipul este regizat de Radu Aldea, fiind realizat după un concept ANTZ. Piesa "Autobronzant" este compusă de Studio 47 (Shift) împreună cu DeMoga Music.

VIDEOCLIP: Corina - "Autobronzant"

Citește mai multe despre Corina
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEOCLIP: Cabron și Voltaj - "Vocea ta", un îndemn la perseverență

Cabron și Voltaj au lansat videoclipul "Vocea ta", prin care îndeamnă oamenii să creadă în propriile forțe și aspirații. Piesa...

Închide