Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Coldplay și Kylie Minogue, live la Sidney - VIDEO

Aflați la Sidney pentru a promova noul album "Ghost Stories", membrii trupei Coldplay au fost acompaniați pe scenă de Kylie Minogue. Artista australiană s-a alăturat formației la bis pentru a interpreta 2 dintre hiturile sale, "Where The Wild Roses Grow" și "Can't Get You Out of My Head". Urmărește momentul în articol.

Publicat

pe

Coldplay și Kylie Minogue, cântând împreună la Sidney
Coldplay și Kylie Minogue, cântând împreună la Sidney │ FOTO: PR Image

Kylie Minogue a fost surpriza serii în cadrul ultimului concert susținut de trupa Coldplay în Australia. Diva muzicii pop i-a acompaniat pe Chris Martin și colegii la momentul bisului, interpretând două piese populare din repertoriul său: balada "Where The Wild Roses Grow", cântată în formula originală împreună cu Nick Cave, și hitul dance "Can't Get You Out of My Head".

În seara susținerii concertului, Coldplay a lansat videoclipul noului single "A Sky Full Of Stars". Piesa extrasă de pe albumul "Ghost Stories" este compusă și produsă de membrii formației în colaborare cu Paul Epworth, Daniel Green, Rik Simpson și Tim Bergling. Lansată în mai 2014, melodia a debutat pe prima poziție în topul US Hot Rock Songs, fiind primul single Coldplay ce încorporează un sound dance.

"Sincer vorbind, are mai mult sound-ul unei piese lansate de Zedd sau Avicii decât a uneia semnate de Coldplay, dar este cea mai pozitivă și plină de energie melodie de pe noul album", a comentat Carl Williott de la Idolator.

"Ghost Stories" conține 9 piese și este primul disc semnat Coldplay de la mult aclamatul "Mylo Xyloto"” din 2011. Albumul a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Coldplay și Kylie Minogue, live la Sidney - VIDEO

PUBLICITATE
Comentează

Trending