Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Ana Baniciu - "Karma", primul videoclip din cariera solo

Ana Baniciu, membră a grupului LaLa Band, a lansat primul videoclip din cariera solo. Single-ul promovat se numește "Karma" și este scris și compus de Mihai Ristea.

Ana Baniciu - "Karma"

Mesajul piesei ‘Karma’ este acela că nu te poți întoarce la ce-ai renunțat. Mă regăsesc în versurile melodiei și sunt convinsă că multe fete vor simți la fel. Foarte important este că o astfel de dezamăgire, precum cea descrisa în single, să nu te doboare, ci să te facă mai puternică”, a spus Ana.

Piesa beneficiază de un videoclip plin de viață și culoare, filmat acum două săptămâni, în regia lui Michael Mircea. Ana a purtat patru ținute, realizate de Anca Staruiala, machiajul a fost asigurat de Diana Ionescu, iar coafurile artistei, de Claudiu Alex Sarghe.

Ne-am distrat pe cinste la filmări, care au durat peste 12 ore. M-am bucurat foarte tare să văd că toată echipa a reținut rapid versurile piesei mele. Sper ca și fanii mei să o fredoneze toată vara aceasta!”, a mai spus tânăra artistă.

Ana Baniciu este membră a trupei LaLa Band și a jucat în serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață”. În decembrie anul trecut, a lansat prima piesă din cariera solo, “Iubire sau război”, alături de rapperul Doddy.

Noul videoclip al Anei Baniciu – “Karma” este lansat împreună cu MediaPro Music.

Ana Baniciu - "Karma" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Ana BaniciuLala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Twin Peaks și nebănuitele influențe garage și dream pop - VIDEO

Într-un univers necunoscut majorității, Twin Peaks este descris prin influențe garage, rock'n'roll și dream pop. David Lynch nu are însă...

Închide