Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

X Factor: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, confirmați în juriu

Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică au fost confirmați oficial în noul juriu al sezonului 4 X Factor. Invitați la Observator, cei trei jurați au făcut primele declarații legate de noul sezon, al cărui slogan este “Mai mult decât voce”.

Noul juriu X Factor: Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică

Dacă despre Ştefan Bănică Jr. se știa deja că va face parte din noul juriu X Factor, ceilalți doi membri nu fuseseră confirmați până de curând. Ca și celelalte informații legate de emisiunile de divertisment de la Antena 1, anunțul oficial privind noua componență a fost făcut tot la Observator. Publicul a aflat astfel luni seară că noul juriu X Factor este format din Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Despre Horia Brenciu se știa că a semnat cu Antena 1 pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, existând speculații și în legătură cu implicarea sa în juriul X Factor. În ce o privește pe Delia, artista este singurul jurat păstrat din vechea formulă

Pentru Ștefan Bănică, rolul de jurat este unul nou, însă entuziasmul său este ridicat atunci când vine vorba de proiectul X Factor.

"E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de X Factor, care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional şi de un drum în viaţă, care poate schimba în mod fericit destinul pentru unii dintre concurenţi. Îmi doresc să câştige cel mai bun, indiferent din ce echipă va face parte, pentru ca astfel să aibă o şansă într-o carieră, care va începe odată cu câştigarea acestui concurs", a declarat Ștefan Bănică la Observator.

În urmă cu ceva timp, Ștefan Bănică menționa, de asemenea, că odată cu încheierea celor 8 ani în care a prezentat emisiunea "Dansez pentru tine" a luat sfârșit și un ciclu din cariera sa în televiziune. Artistul a infirmat zvonurile conform cărora ar fi existat neînțelegeri între el și oamenii din conducerea postului Pro TV.

"Am plecat din Pro TV după 12 ani. Consider că s-a încheiat o etapă din viața mea de televiziune. Vreau să menționez că nu m-am certat cu nimeni, din contră am ramas în relații foarte bune cu cei de acolo. Vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am lucrat pentru acești 12 ani frumoși din viața mea, în care am avut realizări notabile, spun eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a încheiat după opt ani de existentă și pentru mine s-a încheiat un ciclu, așa că am decis să aleg o nouă provocare, și am venit la Antena 1, unde sper din tot sufletul să fac performanță cel puțin la același nivel la care am făcut până acum."

Juriul X Factor a trecut până acum prin multiple schimbări. În primul sezon din 2011, acesta era format din Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar. Un an mai târziu, formula a fost schimbată complet, scaunele juriului fiind ocupate de Delia, Dan Bittman și Cheloo, vreme de două sezoane. Cel mai longeviv jurat este Delia, care își va adăuga anul acesta în palmares cel de-al treilea sezon. 

Preselecțiile pentru sezonul 4 X Factor sunt deja în plină desfășurare. În perioada următoare, caravana va ajunge la Arad, Cluj, Iași, Galați și București.

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tori Amos cântă "Nothing Else Matters" (cover Metallica) - VIDEO

Tori Amos se află în plin turneu de promovare al noului album, "Unrepentant Geraldines". Pe 14 mai, artista s-a oprit...

Închide