Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

WonderDay: Delilah revine la București

După succesul primului său concert susținut în România chiar la începutul acestui an, încântătoarea Delilah revine la București pentru un show special în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii – WonderDay. Cei care au ratat atunci întâlnirea cu tânăra franțuzoaică vor avea șansa să o vadă și să o asculte live vara aceasta, într-o zi minunată de 29 iunie, la Palatul Mogoșoaia. Delilah se alătură astfel unui line-up de poveste, alături de Tape Five, Noora Noor și Asaf Avidan în cadrul primului eveniment-concept din România.

Publicat

pe

Concert Delilah în Atelierul de Producție din Bucuresti pe 21 martie 2014

Cu o apariție extrem de senzuală și o voce pe cât de puternică pe atât de diafană, Delilah a oferit fanilor săi din România un concert de neuitat în această primavară. Într-o atmosferă intimă și extrem de relaxată, Delilah a avut un program acustic care a surprins audiența, artista părăsind scena după minute în șir de aplauze, lăsând în urmă promisiunea unei reveniri. Și s-a ținut de cuvânt, căci Delilah revine la București vara aceasta pentru o nouă reîntâlnire cu cei care au ascultat-o deja live și au rămas îndrăgostiți de timbrul vocii sale, dar și cu cei rămași cu regrete după ce au ratat primul show.

Citește recenzia primului concert Delilah în România

Concertul din cadrul WonderDay se anunță a fi unul aparte, fiind prima reprezentație a artistei în România într-un cadru mult mai larg, într-un decor fabulos prilejuit de domeniul Palatului Mogoșoaia. Delilah va aduce pe scena o parte dintre cele mai cunoscute piese ale sale, printre care “Love You So”, “Breathe”, “Inside My Love”, “Shades of Grey”, senzuala “Go” sau deja celebra “Time”, single inregistrat alaturi de Chase&Status in 2011.

Născută în 1990 la Paris, într-o familie pasionata de muzică, Delilah și-a aratat talentul de mică, la 12 ani compunând deja prima sa piesă. Casele de discuri nu au ratat ocazia și au inceput să o curteze, Delilah devenind unul dintre cele mai promițătoare noi “produse muzicale”. În 2012 a apărut primul său album, From the Roots Up, o colecție de piese cu variate influențe urbane, de la acustic și dub, până la drum & bass si dubstep, stilul său ajungând să fie comparat tot mai des cu artiști ca Portishead, Ella Fitzgerald, Alanis Morissette, Aaliyah, Nine Inch Nails sau Chaka Khan. Live, Delilah este întotdeauna o prezență seducătoare, muzica ei fiind tot mai des auzită pe scenele festivalurilor europene. După ce anul trecut a fost headliner pe scena Fusion în cadrul festivalului Exit (Serbia), anul acesta artista se alătură lui Asaf Avidan în Ziua Minunilor de la Mogoșoaia, în cadrul unui program din care vor mai face parte și Noora Noor și Tape Five.

Delilah - "Inside My Love"

Organizat și povestit de Amphitrion, WonderDay este o premieră pentru România, o poveste, o experiență, un vis feeric transformat în realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alături de Asaf Avidan și Noora Noor, în cadrul WonderDay vor sosi artiști în premieră în România, producții artistice originale, toate acestea fiind plasate într-un spațiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde viață timp de o zi. Publicul va avea ocazia să trăiască o experientă unică ce va cuprinde întregul domeniu, dar și pe fiecare spectator în parte, într-un tărâm fabulos, al poveștii și al magiei, într-un melanj al artelor frumoase și al aventurilor multisenzoriale.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile la următoarele categorii de preț:

  • Regular: 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile

 

Trending