Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Within Temptation - "And We Run" ft. Xzibit - VIDEOCLIP

Within Temptation a dezvăluit videoclipul noului single "And We Run". Piesa este o colaborare cu rapperul Xzibit și este extrasă de pe albumul "Hydra".

Publicat

pe

Within Temptation

Within Temptation continuă promovarea celui de-al șaselea album din carieră, "Hydra", prin dezvăluirea unui nou videoclip. După "Whole World Is Watching", "Paradise (What About Us?)" și "Dangerous", olandezii aleg ca noul single al formației să fie "And We Run". Pentru această piesă trupa a colaborat cu rapperul Xzibit.

Albumul "Hydra", ce include noul single "And We Run", a fost lansat pe piață la inceputul lunii februarie 2014.

Within Temptation - "And We Run" feat. Xzibit

Tracklist "Hydra" - Within Temptation

 1. "Let Us Burn"
 2. "Dangerous" (featuring Howard Jones)
 3. "And we Run" (featuring Xzibit)
 4. "Paradise (What About Us?)" (featuring Tarja Turunen)
 5. "Edge of the World"
 6. "Silver Moonlight"
 7. "Covered by Roses"
 8. "Dog Days"
 9. "Tell Me Why"
 10. "Whole World Is Watching" (featuring Dave Pirner, or Piotr Rogucki on the Polish edition)

Bonus tracks

 1. "Radioactive" (Imagine Dragons cover)
 2. "Summertime Sadness" (Lana Del Rey cover)
 3. "Let Her Go" (Passenger cover)
 4. "Dirty Dancer" (Enrique Iglesias cover)
 5. "And We Run"
 6. "Silver Moonlight"
 7. "Covered By Roses"
 8. "Tell Me Why"

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den Adel, Within Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai popuare trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade. Ceea ce a adus celebritatea trupei a fost cel de-al doilea album, "Mother Earth" (2000), care a atras o vizibilitate mult mai mare din punct de vedere comercial, înregistrând vânzări de 2.8 milioane CD-uri si DVD-uri în 48 de țări.

Within Temptation a cântat anul trecut la festivalul ARTmania de la Sibiu. Citește impresii de la concert.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Within Temptation a lansat piesa înălţătoare "Don't Pray for Me" - AUDIO

Within Temptation a lansat o nouă piesă înălţătoare intitulată "Don't Pray for Me", care sună de parcă ar fi gata să îşi găsească loc într-un episod din "Stranger Things". Este foarte dramatică şi cinematică şi îmbină vocea unică a lui Sharon den Adel cu un mixaj perfect de rock alternativ şi elemente orchestrale şi electronice.

Publicat

pe

Coperta Single Within Temptation Don't Pray for Me
Coperta Single Within Temptation Don't Pray for Me │ FOTO: Within Temptation

Acesta este al doilea single Within Temptation din 2022, după "Faded Out", colaborare cu Asking Alexandria. E drept că în 2021 am auzit şi hitul "Shed My Skin", care a primit un videoclip cu tentă SF. Cumva se alinia cu precedentul clip, "The Purge". "Don't Pray for Me" este o piesă despre religie şi modul în care o interpretăm, ce idei şi concepte luăm din spiritualism şi cum le asumăm ca decizii de viaţă. Fanii de pe YouTube sunt încântaţi de acest track şi afirmă că le aminteşte de perioada "Heart of Everything" a formaţiei.

Corul, vocea lui Sharon şi instrumentalul metal alternativ au fost apreciate în mod deosebit. Acesta este al patrulea single din release-urile independente ale trupei, care a promis că va aborda muzica axându-se pe single-uri mai mult decât pe albume. Ultimele single-uri au intrat în top 20 al US Billboard Mainstream Rock Indicator şi au fost şi în topuri în Germania.

Solista Sharon Den Adel afirma că suntem într-un moment al existenţei umane în care credinţele şi culturile se îmbină, iar intoleranţa şi nedreptatea domină lumea. Noul single doreşte să lupte cu cei care îşi impun credinţele şi fricile asupra altora, un imn despre faptul că o credinţă şi o convingere poate fi fluidă. Within Temptation a fost ocupată în ultimii ani în studio, înregistrând piese pe un nou album şi pregătindu-se de turnee.

În restul anului 2022 îi aşteptăm într-un turneu european de vară, care îi va aduce şi la Bistriţa la festivalul WTF. Festivalul are loc între 26 şi 28 august şi include în lineup şi Katatonia, Alternosfera, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz şi mulţi alţii. Grupul va susţine şi un turneu în SUA alături de Iron Maiden, plus va relua mult amânatul turneu cu Evanescence în Europa, din postura de co-headliner.

Ultimul album Within Temptation a fost "Resist" şi a debutat în februarie 2019 prin Spinefarm Records. Pe acel LP au fost incluse colaborări cu solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix, Anders Friden de la In Flames şi Jasper Steverlinck de la ARID.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending