Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Within Temptation - "And We Run" ft. Xzibit - VIDEOCLIP

Within Temptation a dezvăluit videoclipul noului single "And We Run". Piesa este o colaborare cu rapperul Xzibit și este extrasă de pe albumul "Hydra".

Publicat

pe

Within Temptation

Within Temptation continuă promovarea celui de-al șaselea album din carieră, "Hydra", prin dezvăluirea unui nou videoclip. După "Whole World Is Watching", "Paradise (What About Us?)" și "Dangerous", olandezii aleg ca noul single al formației să fie "And We Run". Pentru această piesă trupa a colaborat cu rapperul Xzibit.

Albumul "Hydra", ce include noul single "And We Run", a fost lansat pe piață la inceputul lunii februarie 2014.

Within Temptation - "And We Run" feat. Xzibit

Tracklist "Hydra" - Within Temptation

  1. "Let Us Burn"
  2. "Dangerous" (featuring Howard Jones)
  3. "And we Run" (featuring Xzibit)
  4. "Paradise (What About Us?)" (featuring Tarja Turunen)
  5. "Edge of the World"
  6. "Silver Moonlight"
  7. "Covered by Roses"
  8. "Dog Days"
  9. "Tell Me Why"
  10. "Whole World Is Watching" (featuring Dave Pirner, or Piotr Rogucki on the Polish edition)

Bonus tracks

  1. "Radioactive" (Imagine Dragons cover)
  2. "Summertime Sadness" (Lana Del Rey cover)
  3. "Let Her Go" (Passenger cover)
  4. "Dirty Dancer" (Enrique Iglesias cover)
  5. "And We Run"
  6. "Silver Moonlight"
  7. "Covered By Roses"
  8. "Tell Me Why"

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den Adel, Within Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai popuare trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade. Ceea ce a adus celebritatea trupei a fost cel de-al doilea album, "Mother Earth" (2000), care a atras o vizibilitate mult mai mare din punct de vedere comercial, înregistrând vânzări de 2.8 milioane CD-uri si DVD-uri în 48 de țări.

Within Temptation a cântat anul trecut la festivalul ARTmania de la Sibiu. Citește impresii de la concert.

Muzică nouă

Within Temptation ia poziţie faţă de războiul din Ucraina cu piesa "A Fool's Parade"

Within Temptation continuă să abordeze teme politice şi sociale în piesele sale noi. Tocmai a lansat un single intitulat "A Fool's Parade", care face referire direct la războiul din Ucraina. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Within Temptation A Fool's Parade
Coperta single Within Temptation A Fool's Parade │ FOTO: Within Temptation

"A Fool's Parade" este o colaborare cu producătorul ucrainian şi solistul Alex Yarmak. Pe numele său real Oleksandr Yarmak, muzicianul abordează de obicei genul hip-hop şi cântă în rusă şi ucraineană. Versurile sale au teme umoristice sau sociale. Cariera sa începea în 2011, iar artistul este şi actor. Iată poziţia oficială a trupei Within Temptation cu privire la conflict:

"Piesa însăşi serveşte ca o condamnare a acţiunilor mişeleşti ale Rusiei şi face lumină asupra realităţilor dure înfruntate de Ucraina. Filmat pe străzile din Kiev în colaborare cu regizorul Indy Hait, videoclipul o prezintă pe Sharon lângă repere ucrainiene importante. Videoclipul va fi lansat săptămâna viitoare".

Toate veniturile obţinute de pe urma noului single vor fi donate spre Music Saves UA, pe durata războiului din Ucraina. Nu e prima piesă cu această tematică, în 2023 Within Temptation ne oferă şi "Wireless", care e despre război în general, dar şi despre conflictul din Ucraina în special. Solista Sharon den Adel consideră că nu e doar războiul "lor", ci al nostru al tuturor.

În martie 2022 Within Temptation s-a numărat printre artiştii care au luat parte la un concert teledon, cu donaţii pentru victimele conflictului. A implicat peste 20 de ţări şi peste 50 de participanţi. Cel mai nou album al formaţiei olandeze este "Bleed Out", lansat în octombrie 2023. Combină riff-uri cu influenţe djent, cu abordări clasice de rock simfonic, dar şi melodii rock alternativ cu sunet radio-friendly.

Găsim şi track-uri care abordează teme speciale, spre exemplu drepturile femeii în Orientul Mijlociu. "Don't Pray For Me" este o astfel de creaţie. Within Temptation este o trupă de symphonic metal, activă din 1996 şi cu peste 4 milioane de albume vândute.

Citește în continuare

Trending