Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Will Ferrell și Chad Smith (RHCP), duel la tobe - VIDEO

Deși aparent nu există nicio legătură între actorul Will Ferrell și toboșarul Chad Smith, publicul a identificat mereu trăsături fizice similare. De dragul glumei, actorul de comedie a dat nas comparațiilor, susținând în cadrul unui interviu că el este de fapt bateristul Red Hot Chili Peppers. De aici s-a ajuns la ideea unui duel la tobe. Întrecerea dintre cele doi a avut loc recent în emisiunea lui Jimmy Fallon, clipul putând fi urmărit în articol.

Chad Smith și Will Ferrell, duel în scop umanitar

Nu știm dacă totul a fost planificat sau lucrurile au evoluat treptat, însă Will Ferrell este oricând pregătit să-și asume o înfrângere de dragul unui context amuzant și a unei cauze nobile. Actorul de comedie cunoscut pentru rolurile din filmele "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" (2004), "Stranger Than Fiction" (2006) sau "The Other Guys" (2010) a pretins în cadrul unui interviu de tipul "Ask Me Anything" acordat Reddit că este Chad Smith, bateristul Red Hot Chili Peppers.

La aflarea veștii, toboșarul a venit cu o replică tăioasă, pe măsura îndrăznelii actorului:

"Experiența sa cu clopotul vacii este bine documentată, dar aptitudinile sale la tobe se bazează în mare parte pe filmul "Step Brothers"".

Cowbell Night cu Will Ferrell (SNL)

Răspunsul lui Will Ferrell nu a întârziat să apară, acesta provocându-l la un duel pe Chad Smith.

"Dacă putem strânge 300.000 de dolari pentru fundația Cancer For College, atunci te voi înfrunta în cel mai grozav duel tobe versus clopot pe care l-a văzut lumea până acum."

Provocarea a fost acceptată de toboșar, spre încântarea fundației. Drept urmare, cei doi și-au programat o întâlnire în emisiunea lui Jimmy Fallon. Duelul a avut loc în fața a milioane de telespectatori, care au savurat cu această ocazie un moment umoristic.

Will Ferrell VS. Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) (Live la Jimmy Fallon)

Banii strânși de pe urma acestui duel vor fi direcționați către Cancer For College, ce a fost fondată în 1993 de către unul dintre prietenii lui Will Ferrell, Craig Pollard. Fundația oferă burse pentru înscrierea la facultate celor care au supreviețuit cancerului.

Citește mai multe despre Chad SmithRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira schimbă pase cu Gerard Pique - "La La La" (Brasil FIFA 2014) - VIDEOCLIP

Noul single Shakira, "La La La", a fost inclus pe albumul "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World...

Închide