Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

"West Coast" (Lana Del Rey) are 4 remixuri oficiale - AUDIO

Pentru a alimenta nerăbdarea fanilor de a-i asculta noile piese, Lana Del Rey a lansat pe YouTube 4 remixuri după noul său single, "West Coast". Piesa este primul extras de pe albumul "Ultraviolence", ce va apărea pe piață anul acesta.
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Deși în februarie Lana Del Rey sugera că noul album "Ultraviolence" va apărea pe piață pe 1 mai, lansarea discului mai întârzie puțin. Cert este că o campanie de promovare a materialului se află în plină desfășurare. Panouri publicitare imense au fost montate în  Brooklyn, New York, anunțând că așteptarea fanilor se va încheia în curând.

Recent, artista a dezvăluit tracklistul și coperta albumului "Ultraviolence". Data oficială a lansării discului nu a fost anunțată încă, însă conform zvonurilor din presă acesta ar putea apărea pe piață în luna iunie.

Coperta albumului ”Ultraviolence” - Lana Del Rey

Coperta albumului ”Ultraviolence” - Lana Del Rey

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange". Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un "sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta".

"Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui", a declarat Lana Del Rey.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Primul single extras de pe disc, "West Coast", are 4 remixuri oficiale, realizate de William Carl Jr, Four Tet, en Ven, respectiv Camo & Krooked. Noile versiuni ale piesei au fost publicate pe canalul oficial de YouTube al artistei.

Lana Del Rey - "West Coast" (William Carl Jr Remix)

Lana Del Rey - "West Coast" (Four Tet Remix)

Lana Del Rey - "West Coast" (Ten Ven Remix)

Lana Del Rey - "West Coast" (Camo & Krooked Remix)

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Uriah Heep a lansat "One Minute" - AUDIO

Uriah Heep va lansa pe 6 iunie, sub egida casei de discuri Frontiers Records, un nou album, intitulat "Outsider". Discul...

Închide