Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Vocea României: Loredana, Smiley și Moga, confirmați în juriul noului sezon

Directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a confirmat prezența a trei jurați în noul sezon Vocea României. Loredana Groza, Smiley și Marius Moga vor fi în continuare în scaunele antrenorilor, prezentatorul emisiunii fiind Pavel Bartoș, ca și în edițiile anterioare.

Vocea României

"Multe dintre vedetele noastre au fost anunțate în presă ca plecate la Antena 1. Au fost, însă, doar zvonuri", având în vedere că "Loredana Groza, Smiley și Marius Moga se vor regăsi în noul sezon Vocea României, ce va fi prezentat de Pavel Bartoș", a declarat pentru HotNews.ro directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

Află cine este cel de-al patrulea antrenor în noul juriu Vocea României

În ce privește plecarea multor șefi din trust, inclusiv a producătoarei Mona Segall, acesta susține că "a fost decizia lor".

În martie, directorul de marketing Pro TV, Lucia Antal, anunța că Vocea României va fi înlocuită din toamnă cu o nouă versiune a show-ului, Voice Kids. Câteva săptămâni mai târziu s-a revenit, însă, asupra deciziei, Pro TV anunțând că emisiunea va continua în formatul inițial.

Membrii confirmați ai juriului sezonului 4 Vocea României sunt Loredana, Smiley și Moga. Horia Brenciu nu va mai fi în juriu, artistul semnând în martie un contract cu Antena 1. Acesta este în prezent proaspăt jurat al emisiunilor "Te cunosc de undeva!" și "X Factor".

Preselecțiile pentru Vocea României au demarat încă de pe 12 mai, deși numele antrenorului ce îl va înlocui pe Horia Brenciu în juriu nu a fost încă anunțat. Acestea se vor desfășura în întreaga țară, fiind așteptați toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce scaunele antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tides From Nebula, Hauschka și Daemonia Nymphe cântă la ARTmania

ARTmania Festival Sibiu 2014 prezintă o nouă serie de concerte găzduite de scenele Brukenthal și Altemberger în perioada 7 -...

Închide