Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

VIRAL: Mirii își mărturisesc iubirea cântând la nuntă o piesă proprie

Michael și Carissa au găsit o formă inedită de a-și spune jurămintele la nuntă. Cei doi au compus împreună o piesă prin care își mărturisesc reciproc iubirea. Momentul a fost unul emoționant atât pentru cei doi miri, cât și pentru invitați, ce au avut ocazia de a asculta în premieră melodia "No Matter Where You Are".

Doi indrăgostiți își mărturisesc iubirea la nuntă printr-o piesă proprie

Michael și Carissa s-au cunoscut cântând împreună în trupa Us The Duo. După mult timp petrecut împreună compunând muzică, cei doi au devenit iubiți, mai târziu ajungând chiar la altar.

Înainte de nuntă, Carissa și Michael au compus împreună o piesă, realizând mai târziu că își scriau de fapt jurămintele.

"Întodeauna ne-am spus că nu vom cânta la nunta noastră. Dar zilele trecute, eu și Cris compuneam o piesă împreună și am realizat că de fapt ne scriem jurămintele. Nu am mai cântat niciodată piesa asta, am compus-o cu puțin timp în urmă, iar acum o cântăm pentru prima oară", a declarat emoționat mirele.

Discursul a fost completat de soția sa, care a anunțat numele piesei.

"Melodia se numește "No Matter Where You Are"."

Clipul de mai jos nu prezintă doar un moment emoționant, ci și o interpretare reușită a unei piese cu potențial de difuzare pe radio. Nu e de mirare că în doar 10 zile clipul a depășit un milion de vizualizări, devenind viral.

"No Matter Where You Are" - Us The Duo (Video Viral)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting dă tonul noului single Afrojack, "Catch Tomorrow" - AUDIO

Sting a colaborat cu Afrojack pentru noul single al DJ-ului olandez, "Catch Tomorrow". Piesa este inclusă pe albumul “Forget the...

Închide