Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Vali Umbră (Subcarpați) - "ADN" cu Bean MC - VIDEOCLIP

Vali Umbră de la Subcarpați a lansat videoclipul primului single de pe albumul solo "Observatorul Baba Novac". Piesa "ADN" este o colaborare cu Bean MC, pentru clip Vali lucrând cu echipa ''VALEA''.

Publicat

pe

Vali Umbră - ”ADN” (secvență videoclip)

"Frica este cea care ne protejează de pericol. Frica este sănătoasă, până la un punct, în momentul în care devine irațională, devine un dușman. Piesa ADN se referă la acea frică pe care unii oameni o au față de acel neobișnuit nou. Prin această piesă, realizată în stilul Grime, îmi doresc să spargem bariera clasicului prin aducerea unui aer fresh în vizualul, dar și în muzica din zona de hip-hop", spune Vali Umbră despre noua piesă.

Videoclipul "ADN" a fost realizat de echipa ''VALEA'', formată din: Ionut Negrila, Tibi Tircomnicu, Mihai Calota, Andrei Dragota, Cosmin Sandu. Filmările s-au desfășurat în pădurea din Valea Ursului (Argeș).

"S-a filmat cu voie bună, cu un generator și cu lumini, filmările având loc pe parcursul nopții", mai spune Vali.

Vali Umbră si Bean MC au mai scris și înregistrat piese Grime în ultimii 3 ani, una dintre cele mai cunoscute fiind ''Să plouă'' - prima piesa Grime în care Vali Umbră a apărut într-un cypher organizat de Bro News, alături de Vlad Dobrescu, Bean MC, AFO, EZEKIEL, Subsemnatu & Chimie

Vali Umbră - "ADN" cu Bean MC - VIDEOCLIP

"ADN" este primul single extras de pe albumul "Observatorul Baba Novac", material ce îndrăznește să spargă tiparele specifice anului 2014 și să aducă ceva nou atât ca lirică, cât și ca producție.

"Albumul este o cronică hip hop a ultimilor 4 ani din viața mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, călătorii, concerte și amintiri" - Vali Umbră

Pe album apar Afo, Bean, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed și Gonza - omul cu care s-a apucat de făcut hip hop în anul 2000, sub numele de OSP la 3+1.

Concerte & turnee

Subcarpați este cap de afiș la Oxigen Planting Festival 2024

Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred Că Sunt Extraterestru vor concerta la Oxigen Planting Festival, un eveniment care îmbină plantarea de copaci cu experiența unui festival ce presupune muzică live, activități în aer liber pentru toate vârstele, artă, educație sustenabilă și food and drinks.

Publicat

pe

Subcarpați in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cei care vor să ajute la plantarea unei "Păduri de Caval" sunt așteptați la Șag, la 15 kilometri de Timișoara. În cele două zile de eveniment, vor fi plantați 15.000 de copaci, din speciile frasin, arțar și cireș sălbatic. Plantarea este gratuită, iar puieții și uneltele sunt puse la dispoziție de organizatori. Mai mult, cei care vor participa la acțiunea de plantare vor fi îndrumați îndeaproape de pădurari care vor întregi experiența cu sfaturi utile. Cei care doresc să participe, sunt rugați să completeze acest formular.

"Anul acesta venim cu un concept inovator împreună cu partenerii noștri de la Centrul Cultural Subcarpați de care să se bucure întreaga comunitate. Ne dorim, pe lângă muzică, să întinerim pădurea, dar să aducem și oamenii mai aproape de misiunea noastră de protejare a naturii", a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Ce artiști urcă pe scenă la Oxigen Planting Festival

Cei care vor participa la acțiunile de plantare din cadrul evenimentului vor fi răsplătiți cu relaxare în aer liber, experiențe culinare inedite oferite de cele mai îndrăgite food truck-uri și de concerte ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Distracția în codru va începe în cele două zile de festival cu concertele trupelor precum Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred că sunt extraterestru. În ambele zile, spectacolul va fi întregit de muzică mixată de DJ.

Experiențe pentru întreaga familie la Oxigen Planting Festival

Oxigen Planting Festival este un eveniment care pune accent pe educație, sustenabilitate, artă, cultură și entertainment. Este un festival dedicat întregii familii, de aceea experiențele pe care le pune la dispoziție sunt gândite pentru toate vârstele.

Cei care iubesc sunetul autentic al cavalului românesc vor putea afla tainele acestui instrument chiar de la reprezentanții Centrului Cultural Subcarpați, în cadrul workshop-ului organizat în cele două zile. Copiii vor fi răsfățați în zona CODRU Carnival, unde se vor bucura de aventuri și jocuri creative, în cadrul cărora vor învăța mai multe despre ecologie și protejarea naturii. Alături de reprezentanţii mai multor organizații, copiii vor crea obiecte decorative din hârtie reciclată și lemn.

Citește în continuare

Trending