Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

AUDIO: Usher - "Good Kisser", primul single după 2 ani de pauză

Usher a dezvăluit primul său single după o pauză de 2 ani de la apariția pe piață a albumului "Looking 4 Myself". Noua piesă se numește "Good Kisser" și poate fi deja achiziționată de pe iTunes.
Usher

Usher

După un sezon și jumătate în juriul emisiunii The Voice USA, Usher revine cu noi compoziții. Artistul american a dezvăluit recent primul său single după o pauză de 2 ani - "Good Kisser". Melodia încorporează în stilul R&B și soul influențe funk, având pe alocuri un aer retro. Compoziția este semnată de Usher și colaboratorii Andrew Wansel, Ronald Colson, Jameel Roberts, Terry Sneed, Warren Felde.

Noul single va beneficia în curând și de un videoclip în regia lui Chris Sims. Două teasere au fost deja dezvăluite, clipul integral urmând să debuteze pe VEVO.

Momentan nu se știe încă dacă "Good Kisser" va fi inclus pe următorul album al artistului. Noul disc ar trebui să apară pe piață anul acesta, încheind o pauză de 2 ani de la precedentul material, "Looking 4 Myself". Lansat în 2012, albumul anterior al artistului a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Într-un interviu acordat de unul dintre colaboratorii artistului R&B, Eric Bellinger, fanii erau puși un temă cu faptul că vechiul Usher se întoarce. Conform acestuia, noul album va avea un sound similar LP-ului din 2004, "Confessions".

"Va fi mai R&B, mai urban. Usher mi-a spus < >", a povestit Bellinger pentru Rap-Up.

Usher - "Good Kisser"

Usher - "Good Kisser" (Video Teaser 1)

Usher - "Good Kisser" (Video Teaser 2)

Citește mai multe despre Usher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tori Amos a lansat "Trouble's Lament" - Lyric Video

Tori Amos a dezvăluit primul lyric video de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un...

Închide