Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

AUDIO: Usher - "Good Kisser", primul single după 2 ani de pauză

Usher a dezvăluit primul său single după o pauză de 2 ani de la apariția pe piață a albumului "Looking 4 Myself". Noua piesă se numește "Good Kisser" și poate fi deja achiziționată de pe iTunes.
Usher

Usher

După un sezon și jumătate în juriul emisiunii The Voice USA, Usher revine cu noi compoziții. Artistul american a dezvăluit recent primul său single după o pauză de 2 ani - "Good Kisser". Melodia încorporează în stilul R&B și soul influențe funk, având pe alocuri un aer retro. Compoziția este semnată de Usher și colaboratorii Andrew Wansel, Ronald Colson, Jameel Roberts, Terry Sneed, Warren Felde.

Noul single va beneficia în curând și de un videoclip în regia lui Chris Sims. Două teasere au fost deja dezvăluite, clipul integral urmând să debuteze pe VEVO.

Momentan nu se știe încă dacă "Good Kisser" va fi inclus pe următorul album al artistului. Noul disc ar trebui să apară pe piață anul acesta, încheind o pauză de 2 ani de la precedentul material, "Looking 4 Myself". Lansat în 2012, albumul anterior al artistului a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Într-un interviu acordat de unul dintre colaboratorii artistului R&B, Eric Bellinger, fanii erau puși un temă cu faptul că vechiul Usher se întoarce. Conform acestuia, noul album va avea un sound similar LP-ului din 2004, "Confessions".

"Va fi mai R&B, mai urban. Usher mi-a spus < >", a povestit Bellinger pentru Rap-Up.

Usher - "Good Kisser"

Usher - "Good Kisser" (Video Teaser 1)

Usher - "Good Kisser" (Video Teaser 2)

Citește mai multe despre Usher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tori Amos a lansat "Trouble's Lament" - Lyric Video

Tori Amos a dezvăluit primul lyric video de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un...

Închide