Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Usher - "Good Kisser" - VIDEOCLIP

Usher dansează, cântă la tobe la bustul gol și se simte excelent în prezența domnișoarelor care sărută bine. Noul videoclip "Good Kisser" reamintește fanilor de ce Usher a vândut peste 60 de milioane de albume la nivel internațional. Ritmul muzicii sale, mișcările de dans, vocea și carisma sunt componentele unui pachet complet.

Usher - "Good Kisser" (secvență videoclip)

După un sezon și jumătate în juriul emisiunii The Voice USA, Usher revine cu noi compoziții. Artistul american a dezvăluit primul său single după o pauză de 2 ani - "Good Kisser". Melodia încorporează în stilul R&B și soul influențe funk, având pe alocuri un aer retro. Compoziția este semnată de Usher și colaboratorii Andrew Wansel, Ronald Colson, Jameel Roberts, Terry Sneed, Warren Felde.

Videoclipul în regia lui Chris Sims pune în valoare toate atuurile lui Usher: aspect fizic, voce, mișcări de dans, carismă. Pentru a se simți în elementul său, artistul apare la bustul gol, alături de femei frumoase atent selecționate.

Usher - "Good Kisser" (secvență videoclip)

Usher - "Good Kisser" (secvență videoclip)

Momentan nu se știe încă dacă "Good Kisser" va fi inclus pe următorul album al artistului. Noul disc ar trebui să apară pe piață anul acesta, încheind o pauză de 2 ani de la precedentul material, "Looking 4 Myself". Lansat în 2012, albumul anterior al artistului a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Într-un interviu acordat de unul dintre colaboratorii artistului R&B, Eric Bellinger, fanii erau puși un temă cu faptul că vechiul Usher se întoarce. Conform acestuia, noul album va avea un sound similar LP-ului din 2004, "Confessions".

"Va fi mai R&B, mai urban. Usher mi-a spus < >", a povestit Bellinger pentru Rap-Up.

Usher - "Good Kisser"

Citește mai multe despre Usher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sabaton a lansat "Resist And Bite" - Lyric Video

Pe 16 mai formația suedeză Sabaton lansează cel de-al 7-lea album din carieră, intitulat "Heroes". Acesta conține și câteva piese...

Închide