Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Uriah Heep - "One Minute" - VIDEOCLIP

Uriah Heep va lansa pe 6 iunie, sub egida casei de discuri Frontiers Records, un nou album, intitulat "Outsider". Discul conține 11 piese și este primul înregistrat alături de noul basist, Davey Rimmer care l-a inlocuit Trevor Bolder. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este piesa "One Minute" și poate fi urmărit mai jos.

Uriah Heep 2014

Bolder s-a stins din viață în mai 2013, după o îndelungată luptă cu cancerul. Avea 62 de ani și 21 de discuri lansate alături de colegii din Uriah Heep. Noul basist, Davey Rimmer, este fost membru al trupei Zodiac Mindwarp și a participat în mod direct la la înregistrarea pieselor de pe cel de-al 24-lea album Uriah Heep. Discul  este produs de Mike Paxman, care a mai înregistrat alături de Asia și Status Quo.

Chiar dacă povestea Uriah Heep este una zbuciumată, cu multe schimbări în rândul vocaliștilor, basiștilor și bateriștilor, muzica trupei cucerește și astăzi publicul din întreaga lume, după 40 de ani de activitate. Formația este una dintre cele mai importante nume din heavy metalul progresiv din Marea Britanie. A fost înființată în 1969 de vocalistul David Byron și chitaristul Mick Box, componența reunind peste 30 de alte nume de-a lungul timpului.

Trupa Uriah Heep a concertat ultima oară la București în 2006. Concertul a avut loc la Sala Palatului și a fost deschis de Raza și IRIS. Formația ar fi trebuit să concerteze la București și în 2013, însă evenimentul a fost în cele din urmă anulat.

Uriah Heep - "One Minute"

Tracklist "Outsider":

 1. Speed Of Sound
 2. One Minute
 3. The Law
 4. The Outsider
 5. Rock The Foundation
 6. Is Anybody Gonna Help Me?
 7. Looking At You
 8. Can't Take That Away
 9. Jesse
 10. Kiss The Rainbow
 11. Say Goodbye

Citește mai multe despre Uriah Heep
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cei mai bogați tineri muzicieni din UK - Top 2014 Sunday Times

Sunday Times a publicat lista anuală a celor mai bogați tineri artiști din industria muzicală a Marii Britanii. Ca și...

Închide