Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

TiPtiL lansează primul album din carieră, "Colaj"

Formația TiPtiL lansează primul album, „Colaj”, printr-un concert care va avea loc pe 22 mai la Studio Hermes din București. Concertul va fi un exercițiu pentru simțuri, o reprezentație plină de ritm și culoare, așa cum îi stă bine unei trupe punk-jazz sau, cum se autointitulează, jazzaggaefunkdancefun.

Publicat

pe

TiPtiL
TiPtiL

Apariție proaspătă în peisajul muzical românesc, TiPtiL își consolidează acum soundul fresh și prin acest material discografic care include toate single-urile formației lansate până în prezent.

Albumul a fost înregistrat în studiourile IPT Recordings, SAE Bucharest și FAT Music, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica albumului "Colaj" este realizată de Alexe Popescu, iar fotografiile sunt semnate de Mihai Barbu.

"Colaj" are și un invitat special – Bufu (Cheia Soul) pentru piesele „Cu capul în nori” și „Express yourself”. Toate compozițiile incluse pe album poartă semnăturile membrilor trupei (actuali și mai vechi). Primul extras, „Imaginea ta”, va beneficia și de un videoclip semnat Tudor Olaru, care va fi lansat în curând. Filmările clipului au avut loc la sfârșitul lunii aprilie, membrii trupei fiind încântați de modul în care au decurs lucrurile.

"Trebuie să vă spunem că am avut două zile de filmare cum și-ar dori mulți. Totul a mers perfect (chiar ne-am făcut griji că prea s-au legat lucrurile), fără nervi, fără probleme tehnice. Toate ședințele de filmare (s-a filmat două zile în trei locații) s-au terminat ... mai repede decât ne așteptam. Eficiența a fost maximă. Regizorul Tudor Olaru, directorul de imagine Marius Tanef și cei patru actori minunați au fost fantastici și ei au făcut ca lucrurile să se întâmple atât de repede și frumos. Vă mulțumim dragii noștri!", a transmis TiPtiL pe pagina de Facebook

Bagajul muzical al trupei TiPtiL, înființată în anul 2009, are greutate adunată din experienţa muzicală variată a fiecaruia dintre membri săi: Bujor Stoicovici (bas, contrabass), Cristian Crețu (chitară electrică și acustică), Ciprian Moisescu (baterie), Ioana Constantin (voce) și Silvana Helal (voce). Funk, jazz, drum’n’bass, dance, raggae, alternativ, post punk, împreună în aceeași interpretare, împletite cu vibrații pozitive. De aici și inspirația pentru titlul albumului - "Colaj".

TiPtiL - "Spune-mi!"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 22 mai 2014

TiPtiL

Loc
Studio Hermes

Trending