Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Thievery Corporation - "Depth of My Soul" - VIDEOCLIP

Thievery Corporation a lansat pe 1 aprilie 2014 cel de-al 7-lea album de studio, intitulat "Saudade". Noul videoclip de promovare este "Depth of My Soul" și poate fi urmarit pe InfoMusic.

Thievery Corporation

"Saudade" este distribuit prin intermediul ESL Music (proprietatea trupei) iar "Depth of My Soul" o are invitată pe solista Shana Halligan (Bitter:Sweet) care a mai colaborat cu Serj Tankian (System Of A Down), Charles Webster, Wax Taylor, Carmen Rizzo și Nouvelle Vague.

Thievery Corporation este un duo format din Rob Garza și Eric Hilton, doi producători americani ce compun o muzică electronică diversă, cu caracter organic, cu multiple influențe stilistice pe care le îmbină într-o manieră eclectică și elegantă. Inspirația lor se bazează pe elemente retrospective din bossa-nova, jazz, dub, reggae, funk, muzică orientală, afro-beat, shibuya-kei, soul, psychedelic pe care le "distilează" în concepte moderne precum downtempo, trip-hop, acid-jazz, reggae. Cei doi sunt cunoscuți și pentru concertele foarte spectaculoase și pline de energie pe care le oferă de fiecare dată.

Thievery Corporation este al doilea headliner ce va concerta la cea de-a doua ediție a festivalului Electric Castle ce se desfășoara în perioada 19 - 24 iunie 2014, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca. "Alchimiștii trip-hop-ului" promit publicului un spectacol unic cu de două ori mai mult sub-bass decât într-un concert obișnuit. De altfel, desfășurarea de forțe pentru acest eveniment se anunță a fi impresionantă - trupa a solicitat un sistem audio special, capabil să acopere o gamă largă de frecvențe joase și care include dublarea numărului de subwoofers.

Thievery Corporation - "Depth of My Soul" ft. Shana Halligan

Electric Castle este organizat de Boiler Events iar producția de anul trecut a fost nominalizată la European Festival Awards 2013 – secțiunea Medium-Sized. Este primul festival din țară care mută muzica live și electronică din cluburi, pe scenele din aer liber ale unui castel. Timp de 3 zile, pe cele 4 scene ale scenele festivalului vor urca artiști naționali și internaționali.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Thievery Corporation
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga a lansat videoclipul piesei "Sufletul zâmbea"

Mandinga începe luna mai prin lansarea unui videoclip pentru o piesă sensibilă, "Sufletul zâmbea". Melodia este extrasă de pe albumul...

Închide