Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tarja lansează un album cu piese rare, "Left In The Dark"

Casa de discuri earMUSIC a anunțat că pe 4 iulie va lansa albumul "Left In The Dark". Materialul a circulat ca un bundle pentru cei care aveau bilete cumpărate la concertele Tarjei din actualul turneu "Colours In The Road Tour 2014".

Publicat

pe

Tarja Turunen

Fanii vor avea acum ocazia să cumpere în format fizic acest disc, care conține piese rare, versiuni instrumentale, înregistrări acustice de la radio și demo-uri pe 4 noiembrie, când Tarja revine la București pentru un concert la Sala Palatului. Artista își respectă astfel promisiunea făcută fanilor pe 7 mai 2013 când a concertat în aceeași locație alături de Mike Terrana.

Evenimentul de atunci a fost organizat de Phoenix Entertainment ceea ce ne face să credem ca și cel din noiembrie poartă aceași semnătură. Tarja va fi însoțită de această dată de o trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului. Vom reveni în scurt timp cu informații despre prețul biletelor și modul de achiziționare.

Colours In The Dark“, a fost lansat în august 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Cel de-al patrulea album solo al artistei este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

La sfârșitul acestei luni, pe 30 mai, Tarja Turunen și Mike Terrana vor lansa DVD-ul "Beauty & The Beat". Materialul este distribuit sub egida earMUSIC și conține reinterpretări ale unor compoziții clasice semnate de Bach, Strauss, Mozart și Rosini dar și coveruri după Queen și Led Zeppelin. Tarja și Mike au fost acompaniați de o orchestră formată din 100 de muzicieni.

Tarja - "I Walk Alone"

Tracklist "Left In The Dark":

  1. Victim Of Ritual (First Demo)
  2. 500 Letters (Live At Vorterix Radio - previously unreleased)
  3. Lucid Dreamer (Demo - previously unreleased)
  4. Never Enough (Demo Progression - previously unreleased)
  5. Mystique Voyage (Demo - previously unreleased)
  6. Into The Sun (Studio Version)
  7. Deliverance (Instrumental)
  8. Neverlight (Full Orchestra Version)
  9. Until Silence (Live At Vorterix Radio - previously unreleased)
  10. Medusa (Tarja's Solo Version)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 4 noiembrie 2014

Tarja Turunen

Loc
Sala Palatului

Muzică nouă

Tarja Turunen anunţă albumul "Dark Christmas"; Când se lansează?

Tarja Turunen, fosta solistă Nightwish a anunţat un nou album de Crăciun, "Dark Christmas". El va sosi devreme faţă de sezonul sărbătorilor de iarnă, mai precis pe 10 noiembrie. Avem detalii despre LP mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman
Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman │ FOTO: Tarja Turunen

Tarja Turunen a mai lansat un album de Crăciun şi în trecut, mai precis în 2017, pe numele său "From Spirits And Ghosts (Score for a Dark Christmas)". Conceptul este inedit, iar solista foloseşte sunetul unei orchestre generoase şi jucăuşenia unui cor de copii pentru a crea un sunet unic. Vocea legendarei artiste se va auzi din nou fie pe colinde clasice reinterpretate, fie pe creaţii complet noi, odată cu lansarea lui "Dark Christmas" pe 10 noiembrie.

Pe listă se află "Last Christmas" de la WHAM!, dar şi "All I Want for Christmas Is You" de la Mariah Carey. Nu uităm de "Wonderful Christmastime" de la Paul McCartney, plus clasicele "Jingle Bells", "Frosty The Snowman" şi "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". O piesă complet nouă şi originală este "Dark Christmas", creaţie semnată Tarja Turunen.

Ni se promite o "explorare a laturii mai misterioase a sezonului festiv". Influenţele sunt unele înspăimântătoare, ca de Halloween, întunecate, gothice pe alocuri. Muziciană finlandeză a lucrat din nou cu Jim Dooley şi Tim Palmer. Şi mai mult decât atât: ne aşteaptă nu mai puţin de 12 videoclipuri muzicale la pachet cu aceste piese, câte unul pentru fiecare track.

Va exista şi un film de lung metraj cu acustică imersivă Dolby Atmos, disponibil pe toate platformele majore de streaming. Pentru început Tarja ne oferă single-ul "Frosty The Snowman", alături de videoclipul aferent. Tarja a creat în locul clasicului colind pe care îl învăţăm la ora de engleză în liceu sau generală o interpretare care te va bântui.

Iată tracklist-ul lui "Dark Christmas":

01. The First Noel
02. Frosty the Snowman
03. Holy Night
04. Dark Christmas
05. Jingle Bell Rock
06. White Christmas
07. All I Want For Christmas Is You
08. Wonderful Christmastime
09. Last Christmas
10. Jingle Bells
11. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
12. Angels We Have Heard On High

Tarja Turunen aduce aceste piese şi în România pe 4 decembrie la Bucureşti şi pe 5 decembrie la Cluj-Napoca, cu două concerte dedicate.

Citește în continuare

Trending