Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tarja lansează un album cu piese rare, "Left In The Dark"

Casa de discuri earMUSIC a anunțat că pe 4 iulie va lansa albumul "Left In The Dark". Materialul a circulat ca un bundle pentru cei care aveau bilete cumpărate la concertele Tarjei din actualul turneu "Colours In The Road Tour 2014".

Tarja Turunen

Fanii vor avea acum ocazia să cumpere în format fizic acest disc, care conține piese rare, versiuni instrumentale, înregistrări acustice de la radio și demo-uri pe 4 noiembrie, când Tarja revine la București pentru un concert la Sala Palatului. Artista își respectă astfel promisiunea făcută fanilor pe 7 mai 2013 când a concertat în aceeași locație alături de Mike Terrana.

Evenimentul de atunci a fost organizat de Phoenix Entertainment ceea ce ne face să credem ca și cel din noiembrie poartă aceași semnătură. Tarja va fi însoțită de această dată de o trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului. Vom reveni în scurt timp cu informații despre prețul biletelor și modul de achiziționare.

Colours In The Dark“, a fost lansat în august 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Cel de-al patrulea album solo al artistei este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

La sfârșitul acestei luni, pe 30 mai, Tarja Turunen și Mike Terrana vor lansa DVD-ul "Beauty & The Beat". Materialul este distribuit sub egida earMUSIC și conține reinterpretări ale unor compoziții clasice semnate de Bach, Strauss, Mozart și Rosini dar și coveruri după Queen și Led Zeppelin. Tarja și Mike au fost acompaniați de o orchestră formată din 100 de muzicieni.

Tarja - "I Walk Alone"

Tracklist "Left In The Dark":

  1. Victim Of Ritual (First Demo)
  2. 500 Letters (Live At Vorterix Radio - previously unreleased)
  3. Lucid Dreamer (Demo - previously unreleased)
  4. Never Enough (Demo Progression - previously unreleased)
  5. Mystique Voyage (Demo - previously unreleased)
  6. Into The Sun (Studio Version)
  7. Deliverance (Instrumental)
  8. Neverlight (Full Orchestra Version)
  9. Until Silence (Live At Vorterix Radio - previously unreleased)
  10. Medusa (Tarja's Solo Version)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lora - "Dragă" - VIDEOCLIP

Lora a lansat videoclipul noului single "Dragă". Versurile au fost scrise de Lora, iar muzica este semnată de artistă și...

Închide