Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Sting dă tonul noului single Afrojack, "Catch Tomorrow" - AUDIO

Sting a colaborat cu Afrojack pentru noul single al DJ-ului olandez, "Catch Tomorrow". Piesa este inclusă pe albumul “Forget the World” al lui Afrojack, ce va fi lansat în curând, pe 19 mai.

Afrojack feat. Sting - "Change Tomorrow"

"Forget the World" este noul album al producătorului olandez Nick van de Wall, cunoscut drept Afrojack.  Discul, ce va fi lansat pe piață pe 19 mai sub egida Universal Music și Def Jam, include și o colaborare cu Sting. Featuringul celor doi artiști - "Catch Tomorrow" - are vibe-ul unui hit marca Avicii, vocea lui Sting dând tonul piesei.

Noul disc include, de asemenea, colaborări cu Wiz Khalifa, Chris Brown și Snoop Dog.

Tracklist "Forget the World" - Afrojack

 1. ‘Ten Feet Tall’ (feat. Wrabel)
 2. ‘Illuminate’ (feat. Matthew Koma)
 3. ‘Born to Run’ (feat. Tyler Glenn)
 4. ‘Freedom’ (Afrojack & D-Wayne) [feat. Jack McManus]
 5. ‘The Spark’ (feat. Spree Wilson)
 6. ‘Dynamite’ (feat. Snoop Dogg)
 7. ‘Too Wild’ (feat. Wiz Khalifa)
 8. ‘Three Strikes’ (feat. Jack McManus)
 9. ‘Catch Tomorrow’ (feat. Sting)
 10. ‘We’ll Be Ok’ (feat. Wrabel)
 11. ‘Mexico’ (feat. Shirazi)
 12. ‘Keep Our Love Alive’ (feat. Matthew Koma)

Deluxe Version

 1. ‘Faded’
 2. ‘As Your Friend’ (feat. Chris Brown)
 3. ‘Do or Die’ (Remix) [Afrojack vs. Thirty Seconds to Mars]
 4. ‘Sovereign Light Café’ (Afrojack Remix) by Keane

Afrojack ft Sting - "Catch Tomorrow" (Original Mix) [Forget The Wolrd ]

În decembrie anul trecut, Afrojack a realizat un remix al hitului "Wrecking Ball", lansat de Miley Cyrus. Deși "Wrecking Ball" are doar 3 minute și 42 de secunde, remixul DJ-ului ajunge până la 7 minute, schimbând complet aranjamentul muzical inițial. Piesa capătă un beat energic infernal, un intro dramatic cântat la pian și o voce gravă secundară, suplimentară vocii lui Miley Cyrus. Mixul se încadrează în standardele muzicii de club actuale, stimulând pofta de dans.

Citește mai multe despre AfrojackSting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers pregătește un album diferit

Vă intrebați ce fac membrii trupei Red Hot Chili Peppers? Vă spunem noi. Au început să lucreze la viitorul material...

Închide