Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ștefan Bănică Jr., primul jurat confirmat în noul sezon X Factor

După multe zvonuri ce au circulat în presa online, Antena 1 a anunțat oficial o schimbare de componență în juriul noului sezon X Factor. Ștefan Bănică Jr este primul jurat confirmat pentru sezonul 4 al emisiunii. După 12 ani în echipa Pro TV, artistul le mulțumește vechilor prieteni și colegi pentru colaborare, privind cu entuziasm spre noile oportunități oferite de Antena 1.
Stefan Banica in concert la Sala Palatului 2012

Stefan Banica in concert la Sala Palatului 2012

Invitat la Antena 1 în emisiunea Observator, prezentată de Andreea Berecleanu, Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul pe care mulți îl așteptau deja.

"Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează și realizează performanță, a ajuns un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde cu drumul meu în carieră. Antena 1 mi-a propus să fac parte din juriul X Factor. Vorbim de o super producție, care are succes și în afară, și în România. Este o mare provocare și sper să fie de bun augur. (…) Rolul meu de jurat este o mare provocare. Vreau să văd tineri talentați cărora li se oferă o șansă, iar aceasta emisiune le poate împlini visul."

Ștefan Bănică a menționat, de asemenea, că odată cu încheierea celor 8 ani în care a prezentat emisiunea "Dansez pentru tine" a luat sfârșit și un ciclu din cariera sa în televiziune. Artistul a infirmat zvonurile conform cărora ar fi existat neînțelegeri între el și oamenii din conducerea postului Pro TV.

"Am plecat din Pro TV după 12 ani. Consider că s-a încheiat o etapă din viața mea de televiziune. Vreau să menționez că nu m-am certat cu nimeni, din contră am ramas în relații foarte bune cu cei de acolo. Vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am lucrat pentru acești 12 ani frumoși din viața mea, în care am avut realizări notabile, spun eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a încheiat după opt ani de existentă și pentru mine s-a încheiat un ciclu, așa că am decis să aleg o nouă provocare, și am venit la Antena 1, unde sper din tot sufletul să fac performanță cel puțin la același nivel la care am făcut până acum."

Momentan, Ștefan Bănică Jr este primul jurat confirmat în noul sezon X Factor. În perioada următoare va fi anunțată componența completă.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Preatures, rock'n'roll între mainstream și underground - VIDEO

Există artiști underground care încearcă să ajungă mainstream și alții care se feresc de această etichetă. The Preatures se află...

Închide