Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sia Furler - "Chandelier" - VIDEOCLIP

Sia Furler, artista australiană cunoscută pentru colaborările cu Celine Dion, Eminem, David Guetta, a lansat videoclipul primului său single după o pauză de aproape 4 ani. Piesa se numește "Chandelier" și este extrasă pe noul album "1000 Forms of Fear".

Sia Furler - "Chandelier" (secvență videoclip)

După o perioadă îndelungată în care și-a concentrat atenția asupra colaborărilor cu nume sonore ale industriei muzicale, Sia Furler revine cu un single nou, ce promovează cel de-al șaselea său album. Piesa îmbină stilurile electro, pop și reggae, potrivindu-se foarte bine unei atmosfere de club. "Chandelier" beneficiază de un videoclip regizat de Sia împreună cu Daniel Askill.

La 38 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo -  "Taken for Granted" - cât și piese de succes realizate în colaborare cu artiști precum: Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta  piesa "Titanium", ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa "Wild Ones", ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia Furler are 5 albume în discografie: "OnlySee" (1997), "Healing Is Difficult" (2001), "Colour the Small One" (2004), "Some People Have Real Problems" (2008) și "We Are Born" (2010). Artista lucrează momentan la cel de-al șaselea disc, ce va include și noul single "Chandelier". Piesa este compusă de Sia Furler împreună cu Jesse Shatkin, fiind produsă de Greg Kurstin.

"Piesa "Chandelier" este una dintre cele mai atent finisate compoziții ale sale de până acum, fiind echipată cu un beat contagios, ce sună diferit de pop-ul tradițional, un refren exploziv și o voce care urcă și coboară într-un mod acrobatic pe care numai Sia ar putea să-l execute. Este fenomenală, are un talent incredibil și am fost extrem de încântat de piesă. Acum că a devenit single - ăsta e un vis împlinit pentru mine", a declarat Jesse Shatkin, ce care a lucrat cu Sia pentru noua piesă.

Sia Furler - "Chandelier"

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Jackson - "Chicago", un nou single de pe albumul "Xscape" - AUDIO

Un nou single Michael Jackson a apărut recent online. "Chicago" se regăsește în lista pieselor de pe albumul postum "Xscape",...

Închide