Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

The Show: A Tribute To ABBA a fost anulat

Concertul The Show: A Tribute To ABBA, programat pentru data de 12 iunie 2014, nu va mai avea loc. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii au hotărât să anuleze concertul.

Abba The Show

Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru concertul de la București au la dispoziție două variante: pot alege să primească banii înapoi sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente de pe www.Biletoo.ro, cum ar fi Lacul Lebedelor pe gheață (29 mai) sau Jethro Tull (20 iunie).

Recuperează-ți banii

Cei ce aleg să li se returneze banii trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul. Persoanele care au cumpărat bilete prin intermediul rețelei Biletoo.ro își vor recupera banii de la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s). Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact și valid. Perioada în care cumpărătorii de bilete își pot recupera banii este 12 mai 2014 – 12 august 2014.

Schimbă biletul

Cei ce aleg să schimbe biletul pentru concertul The Show: A Tribute To ABBA cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) și să prezinte biletul intact și valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla și trimițând un mail la adresa [email protected]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ABBA
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclip nou Garbage - "Girls Talk" feat. Brody Dalle

Garbage a lansat videoclipul noului single "Girls Talk". Piesa este o colaborare cu Brody Dalle și a fost înregistrată pentru...

Închide