Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Shakira schimbă pase cu Gerard Pique - "La La La" (Brasil FIFA 2014) - VIDEOCLIP

Noul single Shakira, "La La La", a fost inclus pe albumul "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official". Pentru a fi în ton cu atmosfera Compionatului Mondial de Fotbal, artista a realizat un nou videoclip pentru această piesă. Shakira intră astfel în ritmul dansului cu mingea, schimbând pase cu iubitul său, fotbalistul Gerard Pique. În clip apare și fiul lor, Milan.

Shakira - "La la la" (Brasil 2014) - secvență videoclip

"Atunci când am filmat acest videoclip eram însărcinată în luna a doua cu băiețelul meu, Milan, așa încât mă aflam într-o perioadă extrem de fericită din viața mea. Starea mea de atunci se potrivește cu feeling-ul transmis de piesă, pentru că la momentul respectiv totul era o sărbătoare." - Shakira

"Dare (La La La)" sau simplu "La La La", este cel de-al treilea single extras de pe noul album "Shakira". Discul a fost lansat pe piață pe 21 martie, sub egida casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke.

"Shakira" este cel de-al 10-lea album din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că albumul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel.

Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 ce se desfășoară în Brazilia se numește "We Are One (Ole Ola)" și este intrepretată de Pitbull, Jennifer Lopez și Claudia Leitte, o cântăreață din Brazilia. "We Are One (Ole Ola)" va fi cântată live la ceremonia de deschidere programată pentru data de 12 iunie, la Arena de Sao Paulo.

Ultima piesă oficială a Campionatului Mondial de Fotbal a fost hitul Shakirei, "Waka Waka" interpretat împreună cu grupul Freshly Ground din Africa de Sud. Până în prezent, melodia s-a vândut online în peste 17 milioane de exemplare, iar videoclipul are peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pentru noua versiune a piesei "La La La", Shakira a colaborat cu Carlinhos Brown.

Shakira - "La La La" (Brasil FIFA 2014) - VIDEOCLIP

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.

Fără comentarii

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran - "Sing" - VIDEOCLIP

Ed Sheeran ne arată cum se distrează un rockstar, fără a-și compromite imaginea de "băiat cuminte". În noul videoclip "Sing"...

Închide