Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shakira ne invită pe ringul de dans - "Dare (La La La)" - VIDEOCLIP

Cu aceeași poftă de viață cu care ne invita la dans în 2010 cu piesa "Waka Waka", Shakira ne transmite din nou energie și bună dispoziție prin noul single "Dare (La La La)". Piesa are puternice influențe electro, diferențiindu-se ca sound de celelalte două piese lansate recent - "Empire" și "Can't Remember To Forget You".

Publicat

pe

Shakira - ”Dare (La La La)” (secvență videoclip)
Shakira - ”Dare (La La La)” (secvență videoclip)

"Atunci când am filmat acest videoclip eram însărcinată în luna a doua cu băiețelul meu, Milan, așa încât mă aflam într-o perioadă extrem de fericită din viața mea. Starea mea de atunci se potrivește cu feeling-ul transmis de piesă, pentru că la momentul respectiv totul era o sărbătoare." - Shakira

"Dare (La La La)" este cel de-al treilea single extras de pe noul album "Shakira". Discul a fost lansat pe piață pe 21 martie, sub egida casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke.

"Shakira" este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că albumul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel.

Despre revenirea sa cu un nou album, Shakira vorbește cu mult entuziasm, povestindu-le recent editorilor Billboard despre procesul laborios ce s-a aflat în spate.

"Au fost la mijloc doi ani și jumătate de compus piese, de regândit, de refăcut, de realizat câte 8 versiuni pentru fiecare piesă, de născut un copil, de lucrat pentru The Voice, de reîntors în studio pentru a mă reconecta la mesajul melodiilor"

Shakira - "Dare (La La La)"

Trending