Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sepultura - "Da Lama ao Caos" - VIDEOCLIP

Sepultura a lansat pe 25 octombrie 2013 cel de-al 13-lea material discografic, intitulat "The Mediator Between the Head and Hands Must Be the Heart". Trupa continuă promovarea discului și a lansat videoclipul piesei "Da Lama ao Caos".
Sepultura

Sepultura

Discul este distribuit de casa de discuri Nuclear Blast Records și este primul album alături de noul baterist, Eloy Casagrande, care l-a înlocuit pe Jean Dolabella, acesta părăsind trupa în 2011. "The Mediator Between the Head and Hands Must Be the Heart" îl are ca invitat pe Dave Lombardo (ex-Slayer, Philm) iar artwork-ul este realizat de artistul Alexandre Wagner, specializat în tehnica desenului în carbune.

Album este produs de Ross Robinson (KoRn, Slipknot, Machine Head, The Cure, Fear Factory, W.A.S.P., Deftones, Limp Bizkit) și mixat/masterizat de Steve Evetts care a mai lucrat cu Sepultura pe albumele "Nation" (2001), "Revolusongs" (2002) și "Roorback" (2003).

Sepultura este primul headliner la Metalhead Meeting ce va avea loc sâmbată, 7 iunie 2014 la Arenele Romane din București. Alături de Sepultura vor mai evolua formațiile Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (România) și Sincarnate (Romînia). Prețul unui bilet este de 100 de lei Acces General și 140 de lei Golden Circle.

Sepultura - "Da Lama ao Caos"

Tracklist "The Mediator Between The Head And Hands Must Be The Heart":

 1. Trauma Of War
 2. The Vatican
 3. Impending Doom
 4. Manipulation Of Tragedy
 5. Tsunami
 6. The Bliss Of Ignorants
 7. Grief
 8. The Age Of The Atheist
 9. Obsessed
 10. Da Lama ao Caos (Chico Science & Nacao Zumbi Cover)
 11. Stagnate State Of Affairs (Bonus Tracks)
 12. Zombie Ritual (Death Cover - Bonus Tracks) Videoclip

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sepultura
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie White a lansat "Zi ceva" - AUDIO

Ellie White a lansat un nou single, intitulat "Zi ceva". Piesa a fost înregistrată la Fonogram Studios și este compusă...

Închide