Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Schimbare de dată pentru concertul Sarah Brightman de la București

Sarah Brightman va concerta la București pe 13 noiembrie 2014, nu pe 28 octombrie cum a fost programat inițial. Află detalii pe InfoMusic.

Sarah Brightman

Datele turneului din această toamnă au fost modificate din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfășoară intensiv pentru misiunea în spațiu ce va avea loc anul viitor, când Sarah Brightman va deveni prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu. Show-ul face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 care însumează peste 100 de concerte pe 5 continente.

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume și singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover și unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări.

Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Prețuri bilete concert Sarah Brightman la București:

  • 750 lei – categoria VIP
  • 500 lei – categoria I
  • 350 lei – categoria a II-a
  • 200 lei – categoria a III-a

Sarah Brightman & Andrea Bocelli - "Time To Say Goodbye"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sarah Brightman
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 lansează un nou album în septembrie

Maroon 5 va lansa cel de-al 5-lea album din carieră anul acesta, în septembrie. Discul se va numi "V" și...

Închide