Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Lara Fabian

Lara Fabian va reveni în România pe 20 octombrie 2014. Artista belgiană va susține un concert la Sala Palatului, promovându-și albumul "Le Secret" din 2013.
Lara Fabian

Lara Fabian

Lara Fabian are numeroși fani în țara noastră, care au primit-o cu multă încântare pe 17 și 18 martie 2012. Citește impresii de la primul concert Lara Fabian. Cum primul concert a fost sold-out, organizatorii au programat atunci încă un recital.

Lara Fabian pregateste un concert cu cele mai faimoase cantece ale ei, precum "Je t’aime", "Tu t’en vas" ,"Si tu m’aime", "Deux ils, deux ells", precum si ultimele hituri de pe albumul "Le Secret".

Preturi bilete concert Lara Fabian la Sala Palatului:

  • Categoria VIP - 375 lei
  • Categoria I - 270 lei
  • Categoria II - 220 lei
  • Categoria III - 170 lei
  • Categoria IV - 120 lei
  • Categoria V - 100 lei

Lara Fabian s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și a început să compună muzică în 1978 după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs", după ce a primit premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Belgia la Eurovision. În cei 27 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 11 albume de studio. Discul din 2010 (Mademoiselle Zhivago) reprezintă un omagiu adus celor 12 femei importante din viața și cariera ei.

Lara Fabian - "Deux ils, deux elles"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lara Fabian
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograma lui Michael Jackson la Billboard Music Awards - VIDEO

Holograma lui Michael Jackson a fost surpriza galei Billboard Music Awards 2014. Prin intermediul ultimelor mijloace ale tehnologiei, regele muzicii...

Închide